ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۷۶۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۸

فقر برای زنان بیش از مردان استرس‌زا است

بررسی‌ها نشان می‌دهد فقر می‌تواند برای زنان بیش از مردان استرس‌زا باشد.
تدبیر24» در این بررسی آمده است زنانی که در جوامع فقیر زندگی می‌کنند نسبت به افراد ساکن در مناطق مرفه‌تر بیشتر عصبی هستند و استرس دارند. هر چند متخصصان معتقدند این موضوع در مورد مردان صدق نمی‌کند.

"اولیویا ریمس" نویسنده ارشد این مطالعه از دپارتمان سلامت عمومی دانشگاه کمبریج گفت: در این بررسی مشاهده شد زنانی که در مناطق فقیر و محروم زندگی می‌کنند نه تنها باید با اثرات زندگی در فقر روزگار بگذرانند بلکه نسبت به سایر زنان بیشتر مستعد ابتلا به استرس و عصبانیت هستند.

به گفته متخصصان با در نظر گرفتن تعداد افرادی که در سراسر جهان در فقر زندگی می‌کنند این شرایط میلیون‌ها زن را در خطر فزاینده اضطراب قرار می‌دهد. اختلال‌های استرسی می‌تواند بر زندگی، کار و روابط افراد تاثیر بگذارند و خطر افسردگی، استفاده از مواد مخدر و بیماری‌های حاد را افزایش دهند.

در این بررسی ۲۱ هزار نفر از ساکنان شرق انگلیس به پرسشنامه‌هایی در مورد سلامت و سبک زندگی‌شان در فاصله سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۰ پاسخ دادند. حدود ۲.۵ درصد از زنان و ۱.۸ درصد مردان دچار اختلال اضطراب بوده‌اند.

به گزارش هلث دی نیوز، نتایج این مطالعه ثابت نمی ‌کند که محل زندگی زنان عامل ابتلای آنها به اضطراب است اما نشان می‌دهد که زنان ساکن در مناطق بسیار فقیر و محروم حدود ۶۰ درصد بیشتر از زنان در مناطق مرفه‌تر احتمال دارد دچار اضطراب و افسردگی شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: