ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۵
ربیعی با اشاره به 3 برابر شدن مستمری مددجویان نهادهای حمایتی تاکید کرد

پیگیری جدی توانمندسازی و حمایت اجتماعی از «فقرا» در دولت دوازدهم

وزیر رفاه با اشاره به بیش از سه برابر شدن مستمری مددجویان نهادهای حمایتی گفت: یکی از موضوعاتی که باید در کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه بررسی شود تداوم و مرتبط کردن این موضوع با اشتغال فراگیر ضد فقر است.
تدبیر24»علی ربیعی در کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی که با حضورمعاون رئیس جمهوردر امورزنان ، رئیس کمیته امداد امام خمینی ، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ، معاون امور اجتماعی سازمان برنامه و بودجه و معاونین سایر وزراتخانه های عضو شورای عالی رفاه و با دستور کار بحث و بررسی سیاستهای رفاهی دولت داوزهم برگزار شد با تاکید بر اینکه عزم، انسجام و تدبیر ملی برای مبارزه و کاهش فقر در کشور بوجود آمده است اظهار کرد: یکی از تاکیدات مهم دکتر روحانی " برطرف کردن فقر مطلق در کشور تا پایان دولت دوازهم " است.

وی با اشاره به بیش از سه برابر شدن مستمری مستمری بگیران نهادهای حمایتی گفت: یکی از موضوعاتی که باید در کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه بررسی شود تداوم و مرتبط کردن این موضوع با اشتغال فراگیر ضد فقر است .

وزیر رفاه با اشاره به اقدامات مثبتی که در خصوص کنترل ، کاهش و مهار فقر درمان ، فقر آموزشی ، فقر غذایی و تمرکز بر سیاست مسکن حمایتی انجام شده است تاکید کرد : " سیاست ها وبرنامه های هدفمند حمایت اجتماعی و توانمند سازی گروه های آسیب پذیر و فقرا در دولت دوازدهم به جد پیگیری و دنبال خواهد شد " .

بر اساس گزارش روابط عمومی وزرات تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، وزیر رفاه با اشاره به مطالبی که در این جلسه در خصوص نظام شناسایی فقرا ، هدفمندی حمایت از گروه های آسیب پذیر ، پنجره واحد رفاهی ، هماهنگی بین بخشی و حمایت های هدفمند از گروه های هدف نظیر سالمندان ، زنان سرپرست خانوار و زنان بد سرپرست ، کودکان بازمانده از تحصیل ، معلولین ، و آسیب دیدگان اجتماعی بیان شد اظهار کرد: نظام چند لایه حمایتی محور سیاست های حمایتی خواهد بود و کمیسیون تخصصی شورای عالی رفاه به صورت ویژه و فوق العاده تاکید رئیس جمهور مبنی سیاست گذاری و برنامه ریزی برای برطرف کردن فقر مطلق در کشور تا پایان دولت دوازهم را پیگیری خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: