تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۹۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۲

چند باور غلط در مورد خواب

خوابیدن بخش مهمی از زندگی انسان است که اکثر افراد آن را دوست دارند و برایشان لذت‌بخش است اما عده اندکی هم هستند که ممکن است به دلایلی همچون بی‌خوابی، برنامه کاری سنگین یا حتی ناتوانی در دل کندنِ از شبکه‌های اجتماعی نتوانند به اندازه دیگران از این بخش از زندگی بهره‌مند شوند.
 تدبیر24» افرادی که برای خوابیدن مشکل دارند به راهکارهای متفاوتی همچون شمردن گوسفندهای فرضی متوسل می‌شوند و این درحالیست که در برخی افراد این تلاش‌ها بی‌اثر است.

سایت مدیکال دیلی به توضیح مختصری درباره برخی از باورهای اشتباه در مورد خواب پرداخته که بین افراد شایع است و شامل موارد زیر می‌شود:

افراد مبتلا به بی‌خوابی نمی‌توانند به خواب بروند: معمولا مردم تصور می‌کنند بی‌خوابی به این معنی است که فرد نمی‌تواند به خواب رود اما این تنها یکی از علائم این اختلال است. در واقع به اعتقاد کارشناسان بیدار شدن در نیمه‌های شب و سخت به خواب رفتن بعد از آن و حتی نداشتن احساس سرحالی در هنگام صبح می‌تواند از نشانه‌های اختلال بی‌خوابی باشد.

افراد مسن به خواب زیاد نیاز ندارند: الگوهای خواب با افزایش سن تغییر می‌کنند اما میزان ساعت‌هایی که فرد به خواب نیاز دارد تغییر نمی‌کند. افراد مسن در طول شب چندین بار از خواب بیدار می‌شوند که چرت زدن در طول روز می‌تواند برای آنها مکمل خواب شب باشد.

خوابیدن در طول روز مانع از آن می‌شود که شب خواب راحتی داشته باشیم: به گفته کارشناسان چرت ظهرگاهی مانع از آن نمی‌شود که شب فرد به راحتی به خواب نرود. چرت زدن در طول روز البته مادامی که به غروب موکول نشود می‌تواند به فرد کمک کند هوشیارتر باشد، قدرت حافظه را افزایش می‌دهد و سطح عملکرد فرد را تقویت می‌کند. البته چرت زدن نباید بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد و زمانی که فرد اختلال جدی خواب ندارد، مفید است.

شمردن گوسفند فرضی برای خواب راحت: محققان این روش را در ۴۱ فرد مبتلا به بی‌خوابی آزمایش کردند و مشخص شد این افراد با شمردن گوسفند فرضی دیرتر به خواب می‌روند.

تماشای تلویزیون قبل از خواب فرد را با مشکل روبرو می‌کند: نتایج مطالعات در این مورد اندکی متفاوت است. بررسی‌ها نشان می‌دهد نور آبی می‌تواند الگوی خواب را تغییر دهد اما شواهدی وجود ندارد که ثابت کند تماشای تلویزیون قبل از خواب باعث می‌شود فرد هنگام شب خواب راحتی نداشته باشد. هرچند این کار از سوی بسیاری متخصصان تایید نمی‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: