ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۸۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

اکنون زمان استیضاح نیست

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، سوال از وزرا را حق نمایندگان دانست و درباره بحث سوال یا استیضاحی که در راستای اقدامات وزیر علوم مطرح شده ابراز عقیده کرد: اکنون زمان استیضاح نیست، زمان کشاندن این کار به رییس‌جمهور هم نیست اما سوال حق نمایندگان است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، قاسم احمدی لاشکی درباره طرح سوال تعدادی از نمایندگان از اقدامات وزیر علوم، گفت: بنده معتقد هستم نامه‌ای را که تعدادی از نمایندگان به رییس‌جمهور تقدیم کرده‌اند در رابطه با اقدامات انجام شده اخیر در وزارت علوم به صلاح نیست زیرا رییس‌جمهور با مسائل مختلفی مواجه است که باید نسبت به حل و فصل آنها اقدام کند.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه سوال حق نمایندگان است، اظهار کرد: حتی در این زمینه بحث استیضاح هم مطرح بود اما معتقدم اکنون زمان استیضاح نیست گرچه سوال هم بی‌موقع نیست و نمایندگان می‌توانند بر عملکرد وزرا نظارت کرده و اگر سوالی دارند مطرح کنند.
وی تصریح کرد: وزیر علوم در اقدامی دو شخصی را که پیش از این قرار بود تصدی وزارت علوم را عهده‌دار شوند به عنوان مشاور و یا معاون خود انتخاب کرده است در واقع آنها وزیر در سایه هستند. شاید این عمل حتی به خود وزارت علوم هم آسیب بزند و در پیشرفت کارها مشکلاتی را ایجاد کند.
احمدی لاشکی خاطرنشان کرد: به هر حال وزیر علوم می‌تواند از اقدامی که انجام داده دفاع کند و بگوید که انتخاب این افراد حساسیت نداشته و این افراد حاشیه ندارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: