ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۰۵۷۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۷

پایتخت بعدی خلافت داعش کجاست؟

زهرا طباخی؛ روزنامه نگار و کارشناس سیاسی/در پایان فیلمی که سایت "اعماق" از گروه تروریستی حمله کننده به تهران منتشر کرد، تهدید شده که هدف بعدی سعودی خواهد بود.
تدبیر24»در پایان فیلمی که سایت "اعماق" از گروه تروریستی حمله کننده به تهران منتشر کرد، تهدید شده که هدف بعدی سعودی خواهد بود. این ادعا از این منظر قابل تامل است که خلافت ابوبکر البغدادی در سوریه مدت هاست که به پایان رسیده است. موصل هم از چنگ بغدادی خارج شده و وی یکسال اخیر را میان دو منطقه بعاج و تل‌عفر در جنوب‌غربی استان نینوا و همچنین در نوار مرزی عراق با سوریه در تردد بوده است. منطقه ای که چندی پیش توسط نیروهای حشد شعبی فتح شد.

با توجه به استقرار انگلیس در اردن و آماده باش دو ساله ارتش "عبدالله اردنی" به نظر می رسد فضا و مکان در این کشور برای استقرار باقیمانده داعش مناسب نیست. خروج نیروهای مرکزی تیم بغدادی از خاورمیانه و اسکان در شرق آسیا نیز بسیار پرهزینه است چرا که چین پیشتر در توافق با روسیه، مسئوولیت سرکوب تحرکات نیروهای محلی حامی داعش در شرق را عهده دار شده است.

ضعیف ترین کشور در مرز آشوب، سعودی است! ارتباطات گسترده شاهزادگان سعودی با خلیفه خودخوانده داعش، تجمیع پول و نفت، همراهی وهابیون مذهبی و سابقه نفوذ داعشی ها در عمق حلقه امنیتی این کشور و البته رویا تسلط بر "کعبه" گمانه کوچ داعش به سعودی را تقویت کرده است.

داعش در سال 2015 عملیات انتحاری موفق در ایست بازرسی جاده حائر در شهر ریاض داشت و در 2016 در قطیف و جنب مسجد نبوی آتش بازی جدی به راه انداخت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: