ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۰۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۹

خورکی سرشار از خواص اعجاب برانگیز

پیاز از جمله سبزی‌ها و صیفی جات است که مملوء از مواد مغذی است و منبع غنی از ویتامین C، ترکیب‌های سولفوریک و فلاونوئیدها به حساب می‌آیند.
تدبیر24» متخصصان آمریکایی با بیان اینکه فلاونوئیدها به کاهش خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، بیماری‌های قلبی-عروقی و سکته مغزی کمک می‌کنند، اظهار داشتند: نوغی فلاونوئید در پیاز وجود دارد که همچون آنتی اکسیدان عمل کرده و با پیشگیری ازخطر ابتلا به سرطان مرتبط است. همچنین ممکن است برای سلامت قلب فوائدی داشته باشد اگرچه لازم است مطالعات بیشتری در مورد خواص آن انجام شود.

به گفته محققان از دیگر خواص پیاز وجود سطح بالایی از آنتی اکسیدان‌ها در آن است. خوراکی‌های سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و آمینو اسیدها به بدن اجازه می‌دهند عملکرد مطلوب خود را داشته باشند.

پیاز حاوی مقدار ناچیزی کالری و سدیم است و کلسترول یا چربی در آن وجود ندارد. علاوه بر این، این ماده خوراکی دارای فیبر و اسید فولیک، نوعی ویتامین B است که به بدن کمک می‌کند تا سلول‌های جدید و سالم تولید کند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، مصرف پیاز به شکل خام یا پخته برای سلامتی مفید است که استفاده از آن به سلامت قلب، سیستم ایمنی، پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می‌کند.

همچنین فیبر موجود در پیاز در سلامت دستگاه گوارش و هضم بهتر غذا موثر است. تنظیم قند خون و تقویت تراکم استخوانی در زنان مسن از دیگر خواص این ماده خوراکی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: