ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۱۰

شریعتمداری را نباید جدی گرفت

در سرمقاله روز چهارشنبه کیهان، شریعتمداری در جایگاه سخنگوی آقای روحانی ظاهر شده و گفته است نظر آقای روحانی نسبت به برخی از وزرای معرفی شده؛ نظر واقعی ایشان نیست و مجبور شده آنها را معرفی کند. در واقع صفت تظاهر و ریاکاری و ملاحظه‌کاری و عدم قدرت در تصمیم‌گیری را به آقای دکتر روحانی نسبت داده است که می‌تواند توهین تلقی شود. البته حرف‌های آقای شریعتمداری را نباید جدی گرفت. ایشان با همان تخیلات خودشان خو گرفته و خوش است و نمی‌خواهد از این خوشی کاذب خارج شود. با توجه به سن و سال ایشان وی مانند درخت امامزاده صالح است که دیگر راست‌شدنی نیست، یعنی خصلت‌هایی در روح ایشان رسوخ پیدا کرده است، که قابل تغییر نیست. جالب است که امثال آقای شریعتمداری که دکتر روحانی را ساکت فتنه می‌نامیدند پس مردم به یک ساکت فتنه رای دادند. در واقع مشکل آقای شریعتمداری با مردم است و باید با آن بسازد. مردم با وجود تخریب‌های فراوان آقای شریعتمداری ودوستانشان درباره منادیان گفتمان اعتدال و در راس آنها آقایان هاشمی وخاتمی با مراجعه به فطرت حق‌جوی خود به کاندیدای مورد نظر وحمایت اینها رای دادند. درواقع این آن چیزی است که شریعتمداری را عصبانی کرده و از حالت تعادل خارج کرده است. حرف‌های کیهان صرفا تلقی می‌شود. البته نمایندگان مجلس وظیفه خود را می‌دانند و نیازی به رهنمود آقای شریعتمداری ندارند و در همه حال از حقوق ملت دفاع می‌کنند
علی مطهری

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: