ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۱۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰
سیسی:

مبارزه با تروریسم به تفسیر صحیح از دین نیازمند است

رئیس جمهور مصر در مصاحبه با شبکه یک آلمان، دیدگاه خود را درباره احتمال خطر وقوع جنگ در منطقه و همچنین لزوم مبارزه بین‌المللی با تروریسم روشن کرده است. به باور سیسی، مقابله با تروریسم نمی‌تواند محدود به عملیات نظامی شود.
تدبیر24»رسانه‌های بین‌المللی و همچنین نهادهای مدافع حقوق بشر بارها از رویکرد خشن دولت مصر در برابر مخالفان انتقاد کرده‌اند. عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر، در یک گفت‌وگوی اختصاصی با شبکه یک آلمان از عملکرد خود در مصر دفاع کرده و آن را با قوانین کشور مصر و همچنین الزامات سیاست بین‌الملل سازگار دانسته است.

سیسی معتقد است که حفظ امنیت مردم مصر از همان اهمیتی برخوردار است که پایبندی به موازین حقوقی. سیسی در گفت‌وگو با خبرنگار ARD مدعی شده است که دولت مصر یک دولت قانون‌مدار است و در این کشور قوه قضائیه مستقل وجود دارد.

مبارزه بین‌المللی با تروریسم

رئیس جمهور مصر بر ضرورت مبارزه بین‌المللی با تروریسم تاکید کرده است. به باور او، مبارزه با تروریسم نباید تنها به مبارزه با گروه داعش محدود شود، بلکه باید سایر جریانات و گروه‌های تروریستی مانند بوکوحرام یا انصار بیت‌المقدس را نیز در برگیرد.

سیاست‌های خشن عبدالفتاح سیسی در برخورد با مخالفان باعث انتقاد سازمان‌های مدافع حقوق بشر شده است.

به باور سیسی، مبارزه با تروریسم نمی‌تواند به عملیات نظامی محدود شود، بلکه به موازات مقابله نظامی با گروه‌های تروریستی، الزامی است که تفسیر و قرائت صحیح از دین اسلام نیز تبلیغ و ترویج شود.

بحران قطر

رئیس جمهور مصر احتمال وقوع یک جنگ در منطقه را در لحظه کنونی بسیار ضعیف ارزیابی می‌کند. سیسی در عین حال در مصاحبه یادشده، از سیاست عربستان و کشورهای متحد آن در بحران دیپلماتیک با قطر دفاع کرده است.

عبدالفتاح سیسی گفته است که باید پرسید که تروریست‌ها پول و تجهیزات خود را چگونه تامین می‌کنند. یکی از عرصه‌های اصلی مقابله با گروه‌های تروریستی، خشکاندن منابع مالی و مسدود کردن دسترسی تروریست‌ها به جنگ‌افزار است.

رئیس جمهور مصر از همه کشورها خواسته است به طور مشترک مبارزه با تروریسم را دنبال کنند. سیسی گرچه از بردن نام کشورهایی که از تروریسم دفاع می‌کنند، اجتناب ورزیده، اما می‌گوید که آن کشورها مشخص هستند.

رئیس جمهور مصر در عین حال از آلمان درخواست کرد، در امر آموزش پلیس و نیروهای انتظامی به دولت مصر کمک کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: