ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۲۷۸۹
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۱۰
ولایتی:

قرارداد توتال نقش بسیار مهمی در روابط ایران و فرانسه دارد/مبادلات دو کشور 4 برابر شده است

رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حجم مبادلات ایران و فرانسه 4 برابر شده گفت: انعقاد قرارداد وزارت نفت و توتال نقش بسیار مهمی در توسعه روابط دو کشور ایفا می کند.
 تدبیر24»علی اکبر ولایتی بعدازظهر امروز -دوشنبه- پس از دیدار «کریستن ماسه» دبیرکل وزارت اروپا و امور خارجه فرانسه در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی در رابطه با برگزاری نشست سالانه گروهک تروریستی منافقین در پاریس نیز گفت: آنچه که مورد تایید جمهوری اسلامی ایران است توسعه روابط با فرانسه در حوزه های سیاسی، اقتصادی و بین المللی است، مواردی که در این جلسه دبیرکل وزارت اروپا و امور خارجه فرانسه برآن تاکید کرد و ما هم بر آن تاکید داریم.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: اقدامات خصمانه ای که در پاریس صورت گرفت، مورد مخالفت ماست و طبیعتا میزبانی از تروریست ها و یا کسانی که سابقه تروریستی مثل منافقین دارند، به نفع صلح منطقه ای و بین المللی نخواهد بود.
ولایتی با اشاره به حمایتی که از داعش توسط برخی از کشورهای غربی شد، تصریح کرد: آثار سوء این حمایت از داعش دامن خود آنها را گرفت و بدون تردید ما در چارچوب موازین اصولی خودمان با کشورها رابطه داریم.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: البته ظرف مدت گذشته مبادلات ایران با فرانسه 400 درصد افزایش یافته یعنی 4 برابر شده و به خصوص اقدام اخیر بین وزارت نفت و شرکت توتال نقش بسیار مهمی را در توسعه روابط ایران و فرانسه ایفا می کند.
وی با اشاره به نزدیکی مواضع دو کشور در بسیاری از مسائل منطقه ای نسبت به دیگر کشورهای غربی، اظهار داشت: در صحبت هایی که با «کریستن ماسه» داشته ام تاکید کردم که ما از تمامیت ارضی سوریه، عراق، لبنان و یمن و کل کشورهای منطقه حمایت می کنیم.
ولایتی با اینکه در داخل عراق بخشی خواهان جدایی و استقلال هستند تاکید کرد: قطعا جمهوری اسلامی ایران با این تجزیه طلبی ها مخالف است و حتما از تمامیت ارضی و حکومت مقتدر مرکزی حمایت می کند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: دبیرکل وزارت اروپا و امور خارجه فرانسه هم تاکید بر این داشت که این کشور هم از تمامیت ارضی کشورهای منطقه حمایت می کند.
ولایتی خاطرنشان کرد: این موارد نقاط مشترک ما با فرانسه است و این کشوراگر از سیاست های خلق الساعه ترامپ تبعیت نکند، قطعا به نفع مردم و آینده فرانسه است.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت: استنباط ما این است که آنها به سمتی می روند که باز هم مستقل تر از آمریکایی ها باشند و این نوع حرکات هم در فرانسه تکرار نشود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: