ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

اگر جشنواره نباشد ديگر اتفاقي براي سينماي کودک نخواهد افتاد

پوران درخشنده با اشاره به اين که سينماي کودک مانند خود کودکان مظلوم است، گفت: جشنواره به رشد و تعالي سينماي کودک کمک مي‌کند و اگر جشنواره نباشد ديگر اتفاقي براي سينماي کودک نخواهد افتاد. پوران درخشنده کارگردان سينما در گفت‌وگو با فارس، درباره نقش جشنواره فيلم کودک‌و‌نوجوان در پويايي سينماي کودک‌و‌نوجوان گفت: به نظر من اگر اين جشنواره برگزار نشود، ديگر فيلمسازي براي کودک فيلم نخواهد ساخت و اگر جشنواره نباشد ديگر هيچ اتفاقي براي سينماي کودک نخواهد افتاد. وي ادامه داد‌: حداقل کارکرد برگزاري جشنواره اين است که سبب مي‌شود سينماگران هر از چند گاهي به فکر کودکان باشند و چند فيلم در ژانر کودک‌و‌نوجوان ساخته شود. اين نقش مثبتي است، مي‌تواند به رشد و تعالي سينماي کودک کمک کند و طبيعتا در رشد کودکان سرزمينمان تاثير گذار باشد.

سينماي کودک در دهه 60 جدي گرفته اما به تدريج به فراموشي سپرده شد

کارگردان فيلم «بچه‌هاي ابدي» درباره اينکه سينماي کودک چقدر جدي گرفته شده است و چه غفلت‌هايي در سينماي کودک‌و‌نوجوان وجود داشته‌، اظهار داشت: سينماي کودک‌و‌نوجوان در دهه شصت جدي گرفته شد و جوايز متعدد بين‌المللي نصيب فيلم‌هايي از کشورمان شد که با مضامين بسيار ساده اما عميق و انساني ساخته شده بودند. اما پس از آن، بتدريج اين موقعيت به فراموشي سپرده شد و به جايي رسيديم که سالي دو يا سه فيلم ساخته مي‌شد و در ادامه، اين روند به نقطه‌اي رسيد که ممکن بود ديگر جشنواره هم برگزار نشود و جايي براي حمايت از برگزاري آن نبود. مدتي به کرمان و همدان رفت و دوباره به اصفهان بازگشت و خيلي از مشکلات را از سر گذراند تا به اينجا رسيد. درخشنده گفت: در حال حاضر، اين سينما مشکلات زيادي دارد اما بايد آن را جدي گرفت تا بتواند روي پاي خود بايستد و براي کودکان اين سرزمين فيلم حرفي براي گفتن داشته باشد. وي ادامه داد: فيلمسازاني که انگيزه‌هاي خود را از فعاليت در اين سينما از دست دادند، زده شدند و کنار رفتند، بايد دوباره به اين عرصه بازگردند و امکانات و بودجه مستقلي به اين سينما تعلق بگيرد.

سينما مي‌تواند هشداردهنده خوبي براي کودکان باشد

کارگردان فيلم سينمايي «پرنده کوچک خوشبختي» درباره نقش سينماي کودک‌و‌نوجوان در کاهش آسيب‌هاي اجتماعي، تصريح کرد: سينما در اين زمينه خيلي نقش دارد و آسيب‌هاي اجتماعي را خيلي راحت‌تر مي‌توان به وسيله فيلم و سينما از اين گروه سني و اين قشر پاک کرد. آنها به‌شدت در معرض خطر هستند و سينما مي‌تواند هشداردهنده خوبي برايشان باشد. درخشنده ادامه داد: تمام اتفاقات زندگي قشر بزرگسال ناشي از دوران کودکي است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: