ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۷۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۱
پاسخی به برداشت های رسانه ای از برنامه وزیر پیشنهادی امور خارجه:

قاسمی: ظریف اعتقاد به هم افزایی همه نهادها در مسائل خارجی دارد

-«بهرام قاسمی» شامگاه یکشنبه درباره برخی برداشت های رسانه ای از متن برنامه دکتر محمد جواد ظریف وزیر پیشنهادی امور خارجه برای دولت دوازدهم به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: دکتر ظریف به عنوان فردی کاملا حرفه ای و متخصص در حوزه روابط بین الملل و سیاست خارجی اعتقاد راسخ به هماهنگی و هم افزایی تمامی نهاد های ذیربط در حوزه مسایل خارجی داشته و دارند.
تدبیر24»قاسمی در ادامه افزود: بدون تردید آنچه از متن برنامه دکتر ظریف از سوی اندک شمار رسانه های خاص و تحت عنوان طرح ممنوعیت اظهار نظر در مسائل سیاست خارجی یا تیتر هایی از این قبیل مورد برداشت و تفسیر قرار گرفته است، تفسیر و برداشتی خود خواسته از متن برنامه و کاملا مغایر با آن مفهومی است که به صراحت تمام در متن برنامه و روش و منش ایشان وجود دارد.
وی افزود: متن قید شده در برنامه کاری ایشان به قدری روشن، شفاف و صریح است که برداشت های نادرست به عمل آمده از آن را تا حد بسیار زیادی غیر طبیعی می نماید. بی شک ایشان هرگز معتقد و قائل به تک صدایی آن هم در یک جامعه چند صدایی و مبتنی بر مردمسالاری در سیستم پارلمانی و هیچگونه انحصارگرایی در سیاست خارجی دربخش های مختلف نیستند و کارنامه ایشان در طول سالیان خدمت در کسوت وزارت، معاونت وزارت خانه و یا نمایندگی دائم در سازمان ملل متحد نیز گویای نگاه و روش کاری و مدیریتی ایشان است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: دکتر ظریف به عنوان فردی کاملا حرفه ای و متخصص در حوزه روابط بین الملل و سیاست خارجی اعتقاد راسخ به هماهنگی و هم افزایی تمامی نهاد های ذیربط در حوزه مسائل خارجی داشته و دارند و این یکی از اصول پذیرفته شده و اولیه در حراست از کیان، منافع و امنیت ملی هر کشوری است.
قاسمی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: وزیر امورخارجه در چارچوب ارتقاء جایگاه کشور و اعتلای هر چه بیشتر جمهوری اسلامی ایران و در راستای حفظ مصالح کشور از این عقیده و اندیشه پیروی می کنند که برای حفظ دستاوردهای سترگ نظام و مردم و هر آن چه در اثر کوشش های بی دریغ دلسوزان کشور و مقامات عالیه آن بدست آمده و برون داد آن ' سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی ایران ' را شکل داده است نباید با برخی اظهار نظرهای غیر کارشناسانه و اقدامات هزینه زا از سوی افراد و گروه های غیر مسئول که از نگاه مراجع عالی کشور می تواند مخل امنیت و منافع ملی تلقی شود، به راحتی طرح و کشور را با خسارات جبران ناپذیر مواجه سازد.
برچسب ها: تدبیر24 قاسمی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: