ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۷۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۶

خطر مصرف غذاهای پرکالری برای زنان لاغر

پزشکان هشدار دادند: زنانی که مقادیر زیادی مواد غذایی پرکالری مصرف می‌کنند، حتی اگر لاغر باشند نیز خود را در معرض ابتلا به سرطان‌های مرتبط با چاقی قرار می‌دهند.
تدبیر24»نتایج یک مطالعه جدید روی بیش از ۹۲ هزار زن در آمریکا نشان داد زنانی که علاقه زیادی به خوردن غذاهای پرکالری با ارزش غذایی پایین دارند، ۱۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان‌های مرتبط با چاقی هستند.

فهرست این سرطان‌ها که با چاقی ارتباط دارند شامل سرطان پستان، روده، تخمدان، کلیه و سرطان مخاط رحم می‌شود. در واقع چاقی یکی از چندین عوامل خطرزای این سرطان‌ها به شمار می‌رود.

به گزارش یونایتدپرس، پروفسور «سینتیا تامسون» استاد کالج بهداشت عمومی "زوکرمن" در دانشگاه آریزونا در این باره می‌گوید: تصور می‌کنم وقتی می‌گوییم سرطان‌های خاص مرتبط با چاقی افرادی که وزن نرمال دارند با خود می‌گویند "خوب پس من مشکلی ندارم"، در حالی که این باور صحیح نیست.

وی تاکید کرد: لاغر بودن بدین معنی نیست که به لحاظ متابولیکی یعنی برای مثال از نظر طبیعی بودن سطح قند خون، کلسترول و تری‌گلیسرید در بدن فرد سالمی هستیم.

متخصصان می‌گویند: در واقع افرادی که بیشتر از غذاهای پرکالری مصرف می‌کنند تمایل کمتری به خوردن مواد غذایی سالم نظیر انواع میوه و سبزی، دانه‌ها و غلات دارند. همین امر موجب کمبود فیبر، ویتامین‌ها و انواع ریزمغذی‌ها و املاح ضروری در بدن این افراد می‌شود و این کمبودها به نوبه خود خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان‌ها را تشدید می‌کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: