ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۸۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۰

علاقه یا نفرت نسبت به ورزش ژنتیکی است

برخی افراد علاقه‌ای به ورزش کردن ندارند و این کار را دردناک می‌دانند. روان‌شناسان دریافته‌اند که احتمال دارد از نظر ژنتیکی فرد تمایلی به ورزش کردن نداشته باشد و حتی از ورزش بیزار باشد.
به گزارش روزپلاس،‌ بررسی‌های روانشناسان نشان داده است که علاقه یا نفرت نسبت به ورزش ریشه‌های ژنتیکی دارد. در این مطالعات متخصصان افرادی که دو قلو یا خواهر و برادر بودند مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که حس این افراد نسبت به ورزش کردن به یکدیگر شباهت دارد. با این حال بررسی‌ها نشان داده است که انجام مداوم ورزش و تجربه ورزش کردن می‌تواند احساس نسبت به ورزش را تغییر دهد.





برچسب ها: ورزش ژنتیک
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: