آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۹۰۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۰:۰۰

احمدی‌نژاد قابل هک کردن نیست

طنز روز
تدبیر24»رضا ساکی

آقای حدادعادل درباره آقای احمدی‌نژاد گفته‌اند: «احمدی‌نژاد رایانه‌ای است که نرم‌افزارش را نمی‌دانیم.»
البته شاید ایشان نرم‌افزاری باشد که به هیچ سیستم عاملی نمی‌خورد الا سیستم عامل خودش. شاید هم ایشان هاردی باشد که اطلاعاتش قابل پردازش نیست. شاید هم کیبوردی باشد که کسی نمی‌تواند با آن تایپ کند. شاید هم مانیتوری باشد که معلوم نیست از کدام هارد تصویر می‌گیرد. شاید هم همان رایانه‌ای باشد که آقای حدادعادل گفت که نرم‌افزارش را نمی‌دانیم.
فقط یک نکته در تشبیه آقای حدادعادل است. به گفته ایشان آقای احمدی‌نژاد رایانه‌ای است که نرم‌افزارش را نمی‌دانیم، پس برای کسب اطلاعات از این رایانه باید چه کار کنیم؟ بله بنده هم معتقدم یک راه حل وجود دارد و آن هک کردن است. مگر این که آقای احمدی‌نژاد رایانه‌ای باشد که علاوه بر این که نرم‌افزارش را نمی‌دانیم، قابل هک کردن هم نیست. البته بنده یقین دارم که آقای احمدی‌نژاد قابل هک کردن نیست. مانند کسی که تخصصش هک کردن است و به آسانی هک نمی‌شود.
به هر حال و به قول آقای حدادعادل هر مسئول به مانند رایانه‌ای است. امیدواریم فقط مسئولین ما همه نرم‌افزارهای عادی داشته باشند و این طور نباشد که ملت به نرم‌افزار یک مسئول دسترسی نداشته باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: