ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۹۲۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶

با تغذیه سالم از این بیماری ها دور باشید!

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه عادات غذایی نامناسب دلیل بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و دیابت است، گفت: با تغذیه مناسب جلوی ٣٠ درصد سرطان ها گرفته می شود.

تدبیر24»دکتر علیرضا رییسی در همایش ملی روز جهانی غذا با بیان اینکه بحث امنیت غذایی در جامعه بین المللی نا آشنا و جدید نیست، ادامه داد: بحث امنیت غذایی اولین اولویت سیاست گذاران در تمام کشورها است.

وی افزود: در جامعه امروز، مهمتر از امنیت غذا، امنیت تغذیه مدنظر است، چراکه تنها سیر شدن فرد کافی نیست، بلکه کیفیت غذا هم مهم است.

دکتر رییسی گفت: در امنیت غذایی دسترسی، اقتصاد و تامین غذا مطرح است، اما در بحث امنیت تغذیه، پیشگیری از بسیاری از بیماری ها مطرح می شود.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: عوامل برهم زننده امنیت جامعه مسائلی مانند جنگ، سیل و تحریم ها هستند که سیاستگذاران جامعه را وامی دارد، نسبت به امنیت غذایی حساس شوند.

وی با بیان اینکه در دنیا بیش از ٧٠ درصد مرگ و میرها به دلیل بیماری های غیرواگیر است، افزود: بسیاری از بیماری ها با روش تغذیه ای مناسب قابل پیشگیری است .وی تصریح کرد: ٢٩ درصد زنان و ١٥ درصد مردان دچار چاقی هستند و در واقع ٦٠ درصد جمعیت بالای ١٨ سال با افزایش وزن روبرو هستند.

دکتر رییسی با بیان این که مصرف سرانه نمک در ایران ٢ تا ٣ برابر مصرف دنیا است، گفت: با توجه به اینکه مردم به سمت مصرف غذاهای آماده می روند، باید در تولیدات خود مصرف نمک و قند را کاهش دهیم.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت با تاکید براینکه با تغذیه مناسب جلوی ٣٠ درصد سرطان ها گرفته می شود، گفت: عادات غذایی نامناسب دلیل بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی عروقی، سرطان ها و دیابت است.


دکتر رییسی خاطرنشان کرد: حضور کارشناسان تغذیه در حوزه بهداشتی سبب می شود که الگوی تغذیه اصلاح شده و روند افزایش بیماری ها کاهش پیدا کند.

وی به مطالعه ای که در سال ٢٠١٥ درمورد سوء تغذیه کودکان انجام شد، اشاره کرد و گفت: ایران تا ٧٥ درصد در اصلاح سوء تغذیه کودکان موفق عمل کرده است.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: در طی ١٠ سال گذشته روند کم خونی کاهش چشمگیر داشته است و برای دختران دبیرستانی آهن یاری ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: