ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۹۳۷۰۹
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۵

انتظار ۱۲ ساله برای تصویب لایحه "سلامت روان"

معاون فنی دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت: لایحه سلامت روان منتظر تایید هیئت دولت برای طرح در صحن علنی مجلس شورای اسلامی است.
تدبیر24»علی اسدی با اشاره به سابقه انتظار ۱۲ ساله لایحه سلامت روان برای تصویب، گفت: این لایحه در دوره‌های مختلف تغییراتی داشت، اما در نهایت سال گذشته با امضای وزیر بهداشت، از طرف دفتر معاونت حقوقی و مجلس وزارت بهداشت به کمیسیون دولت رفت. سال گذشته نیز در همین راستا بیش از هفت جلسه کارشناسی با حضور حقوقدانان، قضات و صاحبنظران حوزه سلامت روان برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسات نظرات سازمان‌های دیگر نیز مورد توجه قرار گرفت و تغییراتی متناسب وظایف سازمان بهزیستی، وزارت بهداشت و سایر سازمان‌ها ایجاد شد. یک ماه و نیم قبل نیز در آخرین جلسه بررسی این لایحه، کلیات آن نهایی و تصمیم گرفته شد بعد از ویرایش نهایی به هیئت دولت برود تا آن را تایید کنند. در این صورت لایحه می‌تواند به صحن علنی مجلس برود.

معاون فنی دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت همچنین اضافه کرد: ما منتظر هستیم که کمیسیون قضایی مجلس نیز آخرین تغییرات را انجام دهد و امیدواریم امسال تکلیف آن روشن شود.

به گزارش ایسنا، لایحه سلامت روان که بیش از یک دهه از تدوین آن می‌گذرد موضوع حقوق شهروندی بیماران مبتلا به اختلالات روانی، خانواده‌ها و کارکنان مراکز درمانی آنها را مورد توجه قرار داده است. علاوه بر آن به بحث هزینه‌های درمانی این بیماران که نیاز به درمان طولانی مدت دارند نیز اشاره شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: