ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۹۵۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۰

کسب مدال طلا در پاراآسیایی

ملی پوش پارا شنای ایران قصد دارد ضمن بهبود رکورد آسیا، به مدال طلای بازی های پاراآسیایی جاکارتا هم دست پیدا کند
تدبیر24»ملی پوش پارا شنای ایران قصد دارد ضمن بهبود رکورد آسیا، به مدال طلای بازی های پاراآسیایی جاکارتا هم دست پیدا کند.

شاهین ایزدیار با بیان این مطلب گفت: هدف اصلی ام این است رکورد آسیا را دست کم در دو ماده و در بازی های پاراآسیایی جاکارتا ارتقا دهم.

وی افزود: در مسابقات قهرمانی کشور در دو ماده ۲۰۰ متر مختلط انفرادی و ۱۰۰ متر کرال پشت، رکورد ایران را ارتقا دادم. در ماده ۱۰۰ متر کرال پشت ۴۲ صدم ثانیه با رکورد آسیا فاصله دارم. در بازی های پاراآسیایی جاکارتا نیز می خواهم در مواد بیشتری شرکت کرده و مدال طلا کسب کنم.

ملی پوش پارا شنای ایران با اشاره به فاصله رکوردهایش با رکوردهای آسیایی، اظهار داشت: در ماده ۱۰۰ متر قورباغه دو ثانیه، در ۱۰۰ متر کرال سینه ۵۰ صدم ثانیه، در ۵۰ متر کرال سینه ۱۶ صدم ثانیه، در ۲۰۰ متر مختلط انفرادی سه ثانیه و در ۱۰۰ متر کرال پشت چهار صدم ثانیه با رکورد آسیا فاصله دارم و می خواهم در بازی های پاراآسیایی جاکارتا سه مدال طلایی که در بازی های دوره قبل به نقره تبدیل شد را جبران کنم.

وی که در بازی های پارالمپیک ریو به آب زد، گفت: بعد از بازی های پارالمپیک ریو در هیچ مسابقه ای شرکت نکرده ام و فقط مسابقات قهرمانی کشور برگزار شد که دو رکورد ملی را جابجا کردم. مسابقات جهانی شنا نیز در مکزیک برگزار می شود و من تنها کسی بودم که سهمیه حضور در این مسابقات را داشتم، اما اعزام نشدم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: