آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۹۶۶۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۵

گلایه هاشمی از فضای سرد دانشگاه‌ها

رییس شورای شهر تهران از فضای نسبتا سرد در دانشگاه‌ها گلایه کرد.
تدبیر24»محسن هاشمی در ابتدای جلسه بیست‌وهفتم شورای شهر تهران ضمن تبریک روز دانشجو گفت: متاسفانه امروز فضای نسبتا سردی در دانشگاه‌ها حاکم است که حکایت از شکاف بین بخش‌های مختلف سیاسی دارد.

وی با بیان اینکه قاطبه دانشجویان باید جنبش دانشجویی را به فعالیت بدل کنند تا به آرمان‌های خود برسند، ادامه داد: با پرهیز از افراط‌گرایی می‌توان شور دانشجویی را به کنش گری مثبت واداشت  تا دانشجویان به آرزوهایشان برسند.

رییس شورای شهر تهران با بیان اینکه جنبش دانشجویی در آینده ناگزیر است که فراتر از سیاست در حوزه فعالیت‌های مدنی، اجتماعی، فرهنگی و... با رویکردی علمی ورود کند، گفت: از مدیریت دانشگاه‌ها انتظار می‌رود که همسو با رهنمودهای رهبر انقلاب و برنامه‌های رییس جمهور بسترهای لازم را برای تجدید رونق و فعالیت‌های جنبش‌های دانشجویی فراهم کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: