اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۴۵۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

کارشناس تغذیه: لبنیات پرچرب نخورید ‌

استفاده از لبنیات پرچرب ارتباط مستقیمی با بروز چاقی و اضافه وزن دارد، چراکه میزان کالری دریافتی بدن در صورت استفاده از این نوع لبنیات به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.
تدبیر24: یک کارشناس ارشد تغذیه به مردم توصیه کرد: لبنیات پرچرب نخورند.

فرید اردیخانی با بیان اینکه بهترین انواع لبنیات لبنیاتی هستند که زیر2.5 درصد چربی داشته باشند، اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم به هیچ عنوان لبنیات بالای 2.5 تا سه درصد چربی نخورند.

این کارشناس ارشد تغذیه افزود: صاحبنظران و کارشناسان عرصه تغذیه مصرف لبنیات با چربی بالای چهار درصد را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنند، چرا که مصرف این نوع لبنیات ارتباط مستقیمی با بروز مشکلات مختلف دارد.

اردیخانی با تاکید بر اینکه استفاده از لبنیات پرچرب فرد را مستعد بروز بیماری‌ها و مشکلات مختلف می‌کند، افزود: استفاده از لبنیات پرچرب ارتباط مستقیمی با بروز چاقی و اضافه وزن دارد، چراکه میزان کالری دریافتی بدن در صورت استفاده از این نوع لبنیات به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.

وی‌ استفاده از لبنیات پرچرب را دارای ارتباط مستقیم با بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان، تشکیل سنگ‌های صفراوی و... دانست و افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته استفاده از لبنیات پرچرب می‌تواند نقش مهمی در بروز سرطان‌ها نیز داشته باشد.

اردیخانی در ادامه مصرف لبنیات پرچرب را برای هیچ گروه سنی مناسب ندانست و گفت: استفاده از این نوع لبنیات در هیچ زمانی حتی زمان بارداری زنان نیز به آن‌ها توصیه نمی‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: