تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۴۵۰۵۰
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۲

کارشناس تغذیه: لبنیات پرچرب نخورید ‌

استفاده از لبنیات پرچرب ارتباط مستقیمی با بروز چاقی و اضافه وزن دارد، چراکه میزان کالری دریافتی بدن در صورت استفاده از این نوع لبنیات به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.
تدبیر24: یک کارشناس ارشد تغذیه به مردم توصیه کرد: لبنیات پرچرب نخورند.

فرید اردیخانی با بیان اینکه بهترین انواع لبنیات لبنیاتی هستند که زیر2.5 درصد چربی داشته باشند، اظهار کرد: توصیه می‌شود مردم به هیچ عنوان لبنیات بالای 2.5 تا سه درصد چربی نخورند.

این کارشناس ارشد تغذیه افزود: صاحبنظران و کارشناسان عرصه تغذیه مصرف لبنیات با چربی بالای چهار درصد را به هیچ عنوان توصیه نمی‌کنند، چرا که مصرف این نوع لبنیات ارتباط مستقیمی با بروز مشکلات مختلف دارد.

اردیخانی با تاکید بر اینکه استفاده از لبنیات پرچرب فرد را مستعد بروز بیماری‌ها و مشکلات مختلف می‌کند، افزود: استفاده از لبنیات پرچرب ارتباط مستقیمی با بروز چاقی و اضافه وزن دارد، چراکه میزان کالری دریافتی بدن در صورت استفاده از این نوع لبنیات به میزان چشمگیری افزایش می‌یابد.

وی‌ استفاده از لبنیات پرچرب را دارای ارتباط مستقیم با بروز مشکلاتی همچون پوکی استخوان، تشکیل سنگ‌های صفراوی و... دانست و افزود: بر اساس مطالعات صورت گرفته استفاده از لبنیات پرچرب می‌تواند نقش مهمی در بروز سرطان‌ها نیز داشته باشد.

اردیخانی در ادامه مصرف لبنیات پرچرب را برای هیچ گروه سنی مناسب ندانست و گفت: استفاده از این نوع لبنیات در هیچ زمانی حتی زمان بارداری زنان نیز به آن‌ها توصیه نمی‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: