ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۴۹۳۹
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶

خواص اعجاب‌انگیز شیر

در توصیه های تغذیه ای به مزمزه کردن شیر سفارش شده است تا شیر کاملا با بزاق دهان مخلوط شود. برای دریافت علت این امر باید دانست که قسمت عمده بزاق دهان را آب تشکیل می دهد و شیر نیز یک منبع غنی پروتئین محسوب می شود.
تدبیر24:اسیدهای آمینه تشکیل دهنده پروتئین شیر به دلیل داشتن عامل اسیدی و عامل آمینی در آب خاصیت اسیدی ضعیفی نشان می دهد، بنابراین هیدراته شدن اسیدهای آمینه در محیط آبی در واقع کمکی برای جذب بهتر آن در دستگاه گوارش است. پس بهتر است شیر مکیده یا مزمزه شود تا جذب آن آسان تر انجام شود.

از طرفی یکی از راه های استفاده کامل از اسیدهای آمینه موادغذایی این است که بدانیم چه ترکیبی مناسب است. به طور مثال در احادیث و منابع مختلف مصرف پنیر با گردو سفارش شده است. در این مورد باید گفت که پروتئین پنیر درجه اول و گردو از درجه دوم است و هرگاه این دو با هم مصرف شود، ارزش غذایی ۲ماده تکمیل می شود.

بر اساس مطالعه ای که در مجله بین المللی لبنیات به چاپ رسید، نوشیدن یک لیوان شیر در روز نه تنها بخشی از مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کند، بلکه بر عملکرد مغز و سلامت روانی نیز تاثیر بسزایی دارد.

محققان دریافتند افراد بزرگسالی که به میزان کافی شیر و فرآورده های لبنی مصرف می کنند، در مقایسه با افرادی که شیر نمی خورند، از امتیاز بالاتری در تست های مربوط به عملکرد مغز و حافظه برخوردارند.

برای انجام این تحقیق، بیش از ۹۰۰ زن و مرد بین سنین ۲۳ تا ۹۸ سال در آزمون های مغزی از جمله مهارت های بینایی، گویایی و حافظه قرار گرفتند.

نتایج نشان داد افرادی که حداقل یک لیوان شیر در روز می نوشند، در تست های مربوط به عملکرد مغز موفق تر عمل می کنند.

بالاترین امتیاز به کسانی اختصاص داشت که بیشترین میزان شیر و فرآورده های لبنی را مصرف می نمودند.

نقش شیر و لبنیات در سلامت مغز و پیشگیری از کاهش توانایی این عضو مهم، به ویژه در مورد جمعیت سالمند هر جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است. این ماده غذایی ارزشمند از اختلال عملکرد مغز و بروز برخی مشکلات روانی پیشگیری می نماید.

نتایج این مطالعه بیش از پیش بر اهمیت مصرف شیر کم چرب به ویژه در وعده صبحانه تاکید دارد. ترکیب شیر با میوه ها یا غلات صبحانه یک انتخاب مناسب برای این وعده غذایی مهم است.

بر اساس دستورالعمل تغذیه و رژیم غذایی امریکا در سال ۲۰۱۰، افراد بزرگسال باید روزانه ۳ لیوان شیر کم چرب یا بدون چربی بنوشند.

این میزان تامین کننده ۹ ماده مغذی ضروری بدن از جمله کلسیم است.
منبع: افکار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: