ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 23
کد خبر: ۱۱۹۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۸

کماندار ایران سر از بلژیک درآورد

رییس فدراسیون تیروکمان در واکنش به عدم بازگشت پوریا چلالی پور بعد از پایان مسابقات جهانی هلند به کشور گفت: وی بدون اطلاع سرپرست تیم همراه برادرش برای دیدار با خانواده‌اش به بلژیک رفته و به مدت یک‌ماه ویزا دارد.
تدبیر24»غلامرضا شعبانی بهار اظهار کرد: پوریا جلالی پور یکی از کمانداران معلول که همراه تیم تیروکمان معلولان برای شرکت در مسابقات قهرمانی جهان راهی هلند شده بود در پایان مسابقات بدون اطلاع سرپرست تیم همراه برادرش که در محل مسابقه حضور داشت برای دیدار با خانواده‌اش به بلژیک رفت. البته بعد از غیبت وی، این موضوع را از طریق سفارت ایران و پلیس این کشور پیگیری کردیم تا بتوانیم او را به کشور بازگردانیم.

وی افزود: با ورود پلیس هلند، پلیس بین‌الملل در بلژیک به محل زندگی برادر این بازیکن مراجعه کرد که پوریا در پاسخ به سوال پلیس بین‌الملل گفت من ویزای یک ماهه دارم و پس از پایان به ایران بازخواهم گشت.

رئیس فدراسیون تیروکمان در پاسخ به این پرسش که اگر بعد از پایان مهلت قانونی ویزای این کماندار به کشور بازنگردد چه اقدامی انجام خواهید داد، تصریح کرد: وی در کشور دیگری به سر می‌برد و ما هیچ اقدامی نمی‌توانیم علیه این ورزشکار انجام دهیم. من امیدوارم که این ورزشکار خود به این نتیجه برسد که بعد از پایان مهلت قانونی ویزایش به کشور بازگردد.

شعبانی بهار تاکید کرد: به نظر من باید وزارت ورزش و جوانان در خصوص اعزام ورزشکاران به مسابقات جهانی و بین‌المللی قوانین بازدارنده و منطقی در نظر بگیرد تا ورزشکار برای اعزام به هر تورنمنت مهمی تعهدات سنگینی را پرداخت کند تا در آینده ورزشکاران با احتیاط بیشتری در مسابقات شرکت کنند.

وی در پایان پیرامون عملکرد تیم تیروکمان در هلند و حذف تیم ریکرو زنان و مردان در این تورنمنت گفت: در مجموع ما در ریکرو ضعیف هستیم و نیاز به یک خانه تکانی دارد که ما در حال انجام این کار هستیم و تلاشمان بر این است که در آینده تیم ریکرو را به سمت جوانگرایی سوق دهیم تا بتوانیم به نتایج خوبی دست پیدا کنیم. البته ما چند فرصت دیگر برای کسب سهمیه داریم که امیدوارم در آینده به چند سهمیه دست پیدا کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: