آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 11
کد خبر: ۱۲۱۷۱۰
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲

ساعی ماند،‌ آنکه سیلی خورد رفت!

پس از حضور روز گذشته هادی ساعی در سالن رقابت‌های لیگ و نقض محرومیت یک‌ساله ساعی از سوی فدراسیون تکواندو، دبیر سازمان لیگ از سمتش استعفا کرد و برخی شایعات درباره استعفای رییس سازمان لیگ نیز مطرح شده است.
تدبیر24»پس از حمله چندی پیش هادی ساعی به دبیر سازمان لیگ تکواندو در جریان برگزاری رقابت‌های گروهی لیگ تکواندو، کمیته قضایی فدراسیون تکواندو در اقدامی عجیب حکم خود را نقض کرد و هادی ساعی روز گذشته در سالن رقابت‌های لیگ حاضر شد.

مسوولان فدراسیون تکواندو و کمیته قضایی دلیل این اقدام را اعتراض ساعی به حکم عنوان و اعلام کردند تا زمان برگزاری جلسه رسیدگی وی می‌تواند در لیگ فعالیت داشته باشد!

این در حالی است که لیگ تکواندو روز گذشته به پایان رسید و دور بعدی لیگ سال آینده برگزار می‌شود.

در پی این اتفاق مصطفی بابایی، دبیر سازمان لیگ تکواندو در گفت‌وگو با ایسنا از استعفای خود از ادامه فعالیت در سازمان لیگ در اعتراض به حضور ساعی در سالن خبر داد.

گفته می‌شود رییس سازمان لیگ تکواندو نیز استعفا کرده اما هنوز استعفای کتبی از هیچ کدام از این دو فرد به دست فدراسیون تکواندو نرسیده است.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: