نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۱۲۳۶۹۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۲

بدون سرمایه اولیه در خانه درآمدزایی کردم

به دلیل مهارت بسیار بالای خود در آشپزی تصمیم گرفتم وارد حوزه تولید پیاز داغ شوم و آن را در حجم و ابعاد کوچک تر شروع کرده و سپس گسترش دهم، از همین طریق به ثروت رسیدم و در ادامه می خواهم محبوب ترین محصولات خود را به شما معرفی نمایم.

پیاز داغ خانگی

مدتهاست که با آمدن فریزر به خانه ها، بانوان انواع مواد غذایی را آماده طبخ کرده و آن را منجمد می کنند، حتی پیاز داغ خانگی و رنده شده را، البته در برخی عطاریها پیاز داغهای خانگی خشک شده نیز به چشم میخورد. بطور کلی امروزه افراد و کارخانه ها با استفاده از روشهای، مربا کردن، ترشی کردن، منجمد کردن، رب کردن، کنسرو کردن و شیوه های دیگر سعی در نگهداری طولانی مدت مواد غذایی دارند، هدف از این کار می تواند متفاوت باشد.

مثلا برخی برای جلوگیری از خراب شدن میوه یا مواد غذایی آنرا تبدیل به ترشی، مربا و غیره می کنند و گاهی برای اینکه در فصول دیگر بتوانند از میوه این فصل استفاده کنند آن را خشک یا منجمد می کنند و دلایل دیگر، خیلی از افراد دوست دارند اگر قرار است غذایی تهیه کنند مواد آن تازه باشد و منجمد نشده باشد اما در مقابل بانوانی که فرزندان کوچکی دارند و یا شاغل هستند دوست دارند بیشتر مواد غذا را از قبل آماده داشته باشند و در عرض بیست دقیقه بتوانند غذای خود را آماده کنند و وقت زیادی برایش صرف نکنند.

پیاز داغ خلالی

اگر می خواهید از مواد غذایی فریز شده استفاده کنید سعی کنید خودتان آن را تهیه کنید مثلا پیاز داغ خلالی را به سبک و اندازه دلخواه خودتان نگینی و سرخ کنید، اگر از غذاهای ایرانی استفاده می کنید. می دانید که پای ثابت تمام غذاها در ایران پیاز داغ است، پیازهای سرخ شده یا همان پیاز داغ که طعم خوبی به غذا می دهند و اکثر ایرانیها آن را دوست دارند.

معمولاً همه افراد برای سرخ کردن پیاز مشکل دارند و یا پیازهایشان سرخ نشده می ماند و نرم می شود و یا زیادی سرخ شده و رنگش تیره می شود و می سوزد اگر بخواهید یک پیازداغی داشته باشید که طعمش خوب باشد و خوشمزه باشد. همچنین رنگ زیبایی هم داشته باشد و سیاه نشده باشد می توانید مقدار زیادی از پیازها را نگینی و یا به صورت رنده ای خرد کنید و مقدار زیادی پیاز داغ درست کنید و در فریزر بسته بندی کرده و نگه دارید.

پیاز داغ کیلویی

اکثر محصولات خورد شده و یا سرخ شده ای که در فروشگاه ها هستند معمولا خانگی اند، مثل پیاز داغ کیلویی و سیر داغ، نخود فرنگی خام پاک شده، سبزی سرخ شده و خیلی از محصولات دیگر، پس اگر زمان ندارید و یا دوست دارید مواد غذا را آماده شده تهیه کنید.

می توانید از فروشگاه های معتبر مواد اولیه آماده شده غذا را تهیه کنید، کمی از نحوه درست کردن یک پیاز داغ عالی صحبت کنیم، اول از همه باید پیازها را پوست بکنید به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. و از رنده های جنس خوب برای خرد کردن آن استفاده کنید و اگر غذا ساز دارید به راحتی می توانید بدون آنکه چشمتان اذیت شود با غذاساز پیازها را خرد کنید و اگر رنده و غذاساز در دسترس ندارید یک چاقوی نسبتاً تیز بردارید و به صورت مرتب و یکدست پیازهایتان را خرد کنید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: