ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۵۶۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۰

گوشتخواری، عامل تشدیدِ سرعت انقراض گونه‌هاست

کارشناسان حفاظت محیط زیست تاکید دارند که خوردن گوشت زیاد نه تنها برای سلامت انسان بلکه همچنین برای تنوع زیستیِ جهان نیز مضر است.
 تدبیر24:  گروهی از کارشناسان و دانشمندانی که مخالف زیاده‌روی در مصرف گوشت حیوانات توسط انسان هستند، در این مطالعه هشدار داده‌اند که دنبال کردن رژیم های غذایی حاوی گوشت قرمز همانطور که به سلامت انسان آسیب می‌رساند به همان اندازه برای تنوع زیستی در زمین مضر است و می‌تواند سرعت انقراض گونه‌ها را در سراسر جهان تشدید کند.

زیاده‌روی و تمایل زیاد انسان به مصرف گوشت حیوانات روی بهره‌کشی از محیط زیست و زمین تاثیرگذار است و تهدیدی جدی برای گونه‌های گیاهی و جانوری محسوب می‌شود.

مردم به دلیل عادت به گوشت خوردن، احشام خود را افزایش می‌دهند و برای تامین غذای این حیوانات به ناچار محصولات بیشتری کشت کرده و در نتیجه فشار بیشتری به زمین وارد می‌کنند. به گفته کارشناسان در حال حاضر یکی از مهمترین‌ دلایل انقراض گونه‌ها در سراسر دنیا، بهره‌کشی انسان‌ها از زمین و فضاهای بکر و طبیعی است.

به گزارش شبکه اخبار محیط زیست، در این مطالعات که با هدف بررسی تاثیر رژیم‌های غذایی انسان‌ها بر محیط زیست انجام گرفته، تایید شده است که عادت انسان به گوشت خوردن، یک عامل تهدیدکننده مهم برای گونه‌های گیاهی و جانوری است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: