نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۵۶۳۷۸
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۰

خودسرها نباید سیاست‌های رسمی ایران و ترکیه را مخدوش کنند/

  تدبیر24: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار آقای رضا حاکان تکین، سفیر ترکیه در ایران، مسؤولیت سفارت‌های دو کشور در تهران و استامبول را در شرایط حساس منطقه برای ایران و ترکیه مهم خواند و گفت: خیلی مشهود است که دستهایی در کارند تا روابط دو کشور مخدوش شود.
به گزارش روزنو، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حمله‌های اخیر به کامیون‌ها و خطوط گاز را هشدار دهنده توصیف کرد و گفت: در این شرایط بعضی از رسانه‌ها افراطی با اغراض نادرست ، باعث تحریک احساسات می‌شوند و راه درست مقابله با این توطئه‌ها، رفت‌وآمدهای جدی مسؤولین دو کشور است تا مواظبت کنند که روابط قدیمی و ریشه دار ایران و ترکیه مخدوش نشود.
 آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، نقش ایران و ترکیه را در ایجاد ثبات منطقه‌ای و تداوم آن بسیار مؤثر دانست و گفت: الحمدلله زمینه‌های همکاری‌های دو کشور وسیع است که می‌توانیم همکاری‌های با دوامی داشته باشیم.
ایشان اتفاقات مربوط به انتخابات اخیر ترکیه و عدم تشکیل ائتلاف برای تشکیل دولت را نشانه خوبی ندانست و گفت: باید هوشیار باشید تا احزاب مهم ترکیه در اداره کشور جدّی باشند و مصالح ملی کشور در اولویت سیاست هایشان باشد.
ایشان با ابزار امیدواری برای عبور ترکیه از اوضاع فعلی، گفت: مواظب باشید که سموم این شرایط در جامعه شما رسوب نکند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ، همزمانی این شرایط با تشدید پدیده شوم تروریسم در اطراف ترکیه را خطرناک توصیف کرد و گفت: بعید نیست که داعش در این مدت در ترکیه پناهگاه‌هایی برای خود درست کرده باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به توافق هسته‌ای ایران و صف‌بندی گروه‌های مخالف و موافق در کشورهای غربی و به خصوص آمریکا، گفت: اسرائیل و بعضی از کشورهای منطقه هم به خاطر نگرانی‌های خود، از هر راهی برای کارشکنی اقدام می‌کنند.
ایشان مسایل فلسطین، عراق و سوریه را تأسف‌بار خواند و گفت: اگر ایران و ترکیه هماهنگ عمل کنند، می‌توانند در همه این  کشورها تأثیرات مثبت داشته باشند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رقابت ایران و ترکیه در مسایل منطقه‌ای را بی‌دلیل خواند و گفت: تجربه می‌گوید همکاری دو کشور باعث  تقویت و تداوم امنیت داخلی دو کشور خواهد بود.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام،  با طبیعی خواندن اختلاف نظر کشورها در مسایل، گفت: هنر دیپلماسی مقایسه نفع و ضررهای موضع‌گیری ها و ترجیح منافع و مصالح پایدار بر موضوعات زودگذر است.
ایشان در خصوص دلخوری‌های سیاسی اخیر، با تأکید بر اینکه «خودسرها نباید سیاست‌های رسمی دو کشور را مخدوش کنند»، گفت: علاجش آسان است که مسؤولان با رفت‌وآمدها و تأکید بر همکاری‌ها، سیاست رسمی دو کشور را تقویت کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ،همکاری سابق ایران، ترکیه و سوریه برای مهار زیاده‌خواهی حزب بعث در زمان صدام و تشکیل D8 از سوی اربکان را تجربه‌های بسیار موفق توصیف کرد و گفت: در این شرایط هم می‌توان با همان دلیل و منطق سیاسی     همکاری ها را گسترش داد.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در پاسخ به سؤال سفیر ترکیه که« برنامه ایران در شرایط جدید پس از توافق برای همکاری با کشورهای منطقه و به ویژه عربستان چیست؟» ، گفت: ایران بارها اعلام کرد که در فضای احترام متقابل ، خواستار گسترش روابط،  مخصوصاً کشورهای مسلمان و به ویژه همسایگان است و در عمل هم ثابت کردیم هیچ مزاحمتی برای کشورهای منطقه نداریم و کشورها نباید فریب القائات صهیونیست‌ها را بخورند.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: