نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۵۸۳۵۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۰
محسن قمی پس از ثبت نام در انتخابات خبرگان:

مجلس خبرگان برای تقویت اصل رهبری است

تدبیر24 :معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: هرچه تعداد نامزدهای انتخابات بیشتر باشد بر شور انتخابات افزوده می‌شود و مردم هم می‌توانند انتخاب کنند البته باید تفاوت انتخابات خبرگان را با مجلس و ریاست جمهوری لحاظ کرد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، حجت الاسلام محسن قمی پس از ثبت نام در انتخابات مجلس خبرگان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجلس خبرگان از ورود به جناح بندی‌های سیاسی اجتناب داشته و خواهد داشت. مجلس خبرگان محل تجمع خبرگان مورد اعتماد ملت و محل اتحاد است.

وی افزود: امام فرمودند هر کس حداقل شرایط را می‌تواند داشته باشد مکلف به حضور در این عرصه است. مشروعیت نظام بر عهده مجلس خبرگان رهبری است و به واسطه همین مجلس است که مردم به نظام اعتماد می کنند.

قمی با بیان اینکه مجلس خبرگان برای تقویت اصل رهبری بوده و خبرگان پشتوانه آزادی کشورند، گفت: اعضای خبرگان باید بصیرت داشته و تصمیم پذیر نباشند. آنچه در متن قانون اساسی آمده رصد شرایط رهبری است و این رصد هم به دور از جنجال با همراهی امام و رهبری انجام شده است.

معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: شورای رهبری در نسخه اول قانون اساسی بود ولی در پیش نویس به دلیل برخی ملاحظات برداشته و تبدیل به رهبر شد نه شورای رهبری. وجود آیت‌الله خامنه‌ای بعد از امام ثابت کرده که این شیوه بهتر است.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: