نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۷۸۳۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
محمد توسلی:

انتخابات این دوره تکرار دوم خرداد 76 است

بیانیه کسانی مثل عباس امیرانتظام برای شرکت در انتخابات اهمیت شرکت در این دوره و گره خوردن آن با منافع کشور را به ما یادآوری می کند. در طول این چند سال این پدیده جدیدی است و نشان می دهد که جنبش ملی ایران احساس خطر کرده و برای نجات ایران و آینده ای که تاریک به نظر می رسد به صحنه آمده اند.

تدبیر24»محمد توسلی، عضو شورای مرکزی و رییس دفتر سیاسی نهضت آزادی، اهمیت این دوره از انتخابات را مشابه با دوم خرداد 76 دانست وگفت: این انتخابات در تحلیل های اولیه ما مشابهت زیادی با انتخابات دور دوم ریاست جمهوری رهبر اصلاحات داشت. اما بعد از گذشت زمان و با شرایطی که امروز به وجود آمده است علاوه بر شباهت این دوره با سال 80، فضا را بیشتر به سمت دوم خرداد 76 دیده ایم.

توسلی  در گفت و گو با سحر - پایگاه اطلاع رسانی ستاد انتخاباتی  دکتر حسن  روحانی -ادامه داد:در واقع این تقابل بین گفتمان اصلاحات که از دهه 60 پایه گذاری شده بود در آن زمان به وجود آمد. بعد از آن، کشور با جریان های از پیش تعیین شده برای ریاست جمهوری رو به رو شد و در این شرایط خاتمی گفتمان اصلاح طلبی را دوباره مطرح کرد و کسانی را که قصد شرکت در انتخابات نداشتند، پای صندوق های رای آورد و نتیجه آن شد که در آن دوره 20 میلیون نفر به اصلاحات رای دادند.

او همچنین با اشاره به اهمیت مشارکت در این دوره از انتخابات گفت: منافع ملی ما در گرو این انتخابات قرار گرفته است و شاهد این هستیم که افراد زیادی که به منافع مردم و کشور اهمیت می دهند از روحانی اعلام حمایت کرده و به همین ترتیب مردم را به مشارکت در انتخابات تشویق کرده اند. بیانیه کسانی مثل عباس امیرانتظام برای شرکت در انتخابات اهمیت شرکت در این دوره و گره خوردن آن با منافع کشور را به ما یادآوری می کند. در طول این چند سال این پدیده جدیدی است و نشان می دهد که جنبش ملی ایران احساس خطر کرده و برای نجات ایران و آینده ای که تاریک به نظر می رسد به صحنه آمده اند.

توسلی در ادامه جانبداری رسانه ملی از یک نامزد خاص را خلاف قانون رسانه و ماهیت رسانه ملی دانسته و افزود: رسانه ملی در ذات خود باید بی طرف باشد و اخبار را با بی طرفی پوشش دهد و اینکه در جریان انتخابات از نامزد خاصی حمایت کند مایه تاسف است. اما این را هم باید در نظر داشت که این حمایت و جانبداری اثر مثبتی روی مخاطبان نخواهد داشت. در واقع تلویزیون با این حرکت باعث می شود مخاطبان احساس خطر کرده، به میدان آمده و به نامزد اصلاح طلب رای بدهند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: