ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۷۸۴۸۳
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۸

نماینده تهران از مسئولان مربوطه خواستار تسریع در روند رای‌گیری شد

نماینده تهران که بیش از هفت ساعت در صف رای‌گیری حسینیه ارشاد منتظر مانده بود از روند کند رای‌گیری انتقاد کرد و گفت: مردم از ایستادن در صف‌های طولانی خسته نشوید .
تدبیر24»حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی بعد از رای دادن در شعبه حسینیه ارشاد در جمع خبرنگاران گفت: از ساعت ۱۳ه تا ساعت ۲۰ در صف رای‌ حسینیه ارشاد کنار مردم بودم. به نظر می‌رسد روند اخذ رای بسیار کند است. تقاضا دارم این روند سرعت بخشیده شود.

وی از مسئولان مربوطه خواستار تسریع در روند رای‌گیری شد و در عین حال در توصیه‌ای به مردم گفت: تاجایی که ممکن است برای رای دادن به صندوق‌های نزدیک محل سکونت و خلوت‌تر بروند.

نماینده تهران با درخواست از وزارت کشور برای تمدید انتخابات تا ساعت ۲۴ گفت: لازم است سرعت رای‌گیری افزایش یابد. بنده خستگی از مردم ندیدم، اما اگر کسی احساس خستگی کرد باید بداند که برای پیروزی در انتخابات مشارکت لازم است چون درغیر این صورت آنهایی که نمی‌خواهند پیروز انتخابات می‌شوند.

مازنی در پایان گفت: مردم از صف‌های طولانی خسته نشوند و در انتخابات شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: