نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۷۸۵۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۳

مردم خسته نباشید!

وزیر کار و رفاه اجتماعی در پیامی بااشاره به پایان رای گیری انتخابات، نوشت:‌ آنچه در پایان رای‌گیری انتخاباتی باید صمیمانه مطرح کنم خسته نباشید به مردمی است که باردیگر درخشیدند و حضوری عقلانی در کنار صندوق های رای داشتند.
تدبیر24»علی ربیعی در تلگرام خود نوشت:‌ « مشارکت گسترده و استثنایی ایرانیان در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری را نمی توان با تقسیرهای سطحی و ساده تببین نمود. ما نیازمند تفسیر و تحلیل عمیقیم . کیفی تر شدن رفتار رای دهندگان ، فزونی رای ایجابی ، تشخیص تناقض ها، داشتن اعتراض همراه با حمایت، اصرار به رای دادن یعنی نگرانی از رای ندادن ، استقامت با نشاط و بدون خستگی از ویژگی هایی بود در رفتار رای دهندگان قابل مشاهده بود.  
از سوی دیگر آینده نگری و درازمدت نگری رای دهندگان ، نه محکم به وعده های شیرینِ بی اساس ، نه محکم به نیمه راه ماندن و عقب رفتن و تمایل جدی به حرکت جدی تر به سمت جامعه آرام ، امن و پیشرفته از دیگر ویژگی های رفتار رای دهندگان می تواند تحلیل شود .
در این میان آنچه در پایان رای گیری انتخاباتی باید صمیمانه مطرح کنم خسته نباشید به مردمی است که باردیگر درخشیدند و حضوری عقلانی در کنار صندوق های رای داشتند.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: