تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
چهارشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۸۳۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۳

حمایت قاطع ایران از پیمان منع کامل سلاح های هسته ای

نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای با اشاره به اینکه کشورمان یکی از قربانیان سلاح های کشتار جمعی است، بر حمایت کامل و قاطع ایران از پیمان منع کامل سلاح های هسته ای تاکید کرد.
تدبیر24»نمایندگان کشورهای مخالف سلاح های هسته ای روز جمعه در پی سه هفته بحث و بررسی طی نشستی در تالار کنفرانس شماره یک مقر سازمان ملل متحد، متن پیمانی را مبنی بر منع کامل ساخت، آزمایش، تولید، اکتساب، تملک، انباشت، انتقال، استفاده و تهدید به استفاده از سلاح هسته ای تحت هر شرایطی را به تصویب رساندند.
هیات جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی رضا نجفی نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای در پایان این نشست، حمایت ایران را از تلاش های بین المللی برای امحای کامل سلاح های هسته ای اعلام داشت.
نجفی در سخنانی پس از تصویب این معاهده، گفت: جمهوری اسلامی ایران قویاً از هدف این معاهده در ممنوع کردن تملک و استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح های هسته ای در جهان حمایت می کند.
وی با اشاره به اینکه ایران خود یکی از قربانیان سلاح های کشتار جمعی است، به فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر حرام بودن سلاح های کشتار جمعی اشاره کرد و اقدام کنفرانس در اشاره به نقش رهبران مذهبی در تلاش برای امحای کامل سلاح های هسته ای در متن معاهده را مورد تقدیر قرار داد.
نماینده دائم ایران در آژانس بین المللی انرژی هسته ای با یادآوری خطرات سلاح های هسته ای رژیم صهیونیستی در منطقه حساس خاورمیانه گفت: پیشنهاد ایران در ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته ای در خاورمیانه یکی از نمونه های تلاش کشورمان برای رفع خطر این سلاح ها از منطقه است.
بر اساس این گزارش، این معاهده برای نخستین بار 70 سال بعد از استفاده آمریکا از سلاح هسته ای در هیروشیما و 50 سال پس از انعقاد معاهده منع اشاعه سلاح های هسته ای (ان پی تی)، از نظر حقوقی تملک، تولید، استفاده یا تهدید به استفاده از سلاح هسته ای را تحت هر شرایطی به طور کامل ممنوع می کند.
همچنین، طبق این معاهده، دارندگان سلاح هسته ای موظف هستند پس از لازم الاجرا شدن آن، فهرست سلاح های هسته ای خود و تأسیسات تولید آنها را به دبیرکل سازمان ملل اعلام کرده و سریعاً آنها را از حالت عملیاتی خارج سازند و سپس طبق یک برنامه زمان بندی شده که باید به تصویب کشورهای عضو برسد، همه آنها را تحت نظارت و راستی آزمایی بین المللی منهدم کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: