تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 05
کد خبر: ۵۵۴۴۸
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۰

به هر قیمتی دانشجو نشوید!

یک کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی به متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها توصیه کرد: قبل از انتخاب رشته اولویت‌ها و شرایط خود را در نظر بگیرند و به هر قیمتی دانشجو نشوند.
 تدبیر24:  فردین منصوری  با بیان اینکه مدرک گرایی از مد افتاده است، افزود: در سالهایی که ظرفیت دانشگاه‌ها کم بود و تنها معدودی از افراد می‌توانستند به دانشگاه راه پیدا کنند، دانشگاه رفتن، هدف بود و افراد به هر قیمتی می‌خواستند دانشجو شوند.

کارشناس مسئول اداره مشاور تربیتی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه افزود: در آن زمان چون افراد کمتری وارد دانشگاه‌ها می شدند و علم و توانایی افراد معیار پذیرش در دانشگاه بود، تمامی فارغ التحصیلان دانشگاه ها جذب بازار کار شده و به موقعیت شغلی و اجتماعی مناسبی می‌رسیدند، اما امروزه دیگر شرایط عوض شده و قبولی در دانشگاه خیلی سخت نیست.

منصوری با اشاره به بالا رفتن ظرفیت دانشگاه‌ها برای پذیرش افراد، گفت: در شرایط کنونی هر فردی به سادگی می تواند دانشجو شود و دیگر مدرک تحصیلی در انتخاب شغل حرف اول را نمی زند و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها مجبور به شرکت در آزمون‌های استخدامی هستند و تنها افرادی می‌توانند در شغل متناسب با تخصص و تحصیلات خود مشغول به کار شوند که توان علمی لازم را داشته باشند.

وی در ادامه از رواج مدرک گرایی به عنوان یکی از آفات جامعه یاد کرد و گفت: مدرک گرایی می‌تواند آسیب‌های زیادی را به افراد وارد کند، چرا که بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی پس از پایان تحصیلات خود نمی‌توانند کار متناسب با مدرک خود را پیدا کرده و مجبورند شغل‌هایی را برگزینند که سنخیتی با رشته تحصیلی و تخصص آنها ندارد و همین مسئله می‌تواند باعث بی‌علاقگی و تنفر از جایگاه شغلی و اجتماعی و چه بسا حتی سر خوردگی آنان شود.

وی از افرادی که قصد انتخاب رشته در آزمون سراسری دارند خواست تا قبل از انتخاب رشته اولویت های خود را در نظر بگیرند و بر اساس علاقه، توانایی، شرایط جغرافیایی، شرایط خانوادگی و شرایط مالی خود تصمیم به انتخاب رشته بگیرند و رشته و دانشگاهی را برای تحصیل انتخاب کنند که چند سال بعد از این تصمیم خود پشیمان نشوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: