پروفسور
«مارک پست» از دانشگاه ماستریخت در هلند، پس از سال ها تحقیق و صرف هزینه
330 هزار دلار، این هفته اولین تکه گوشت تولید شده در محیط کشت آزمایشگاهی
را در معرض دید عموم قرار داد. همبرگر پخته شده با این تکه گوشت، روز
دوشنبه توسط دو تن از پژوهشگران و نویسندگان صنعت مواد غذایی، چشیده شده و
مورد تأیید قرار گرفت.
این دو کارشناس پس از خوردن همبرگر 330 هزار دلاری گفتند که گرچه آن مزه ماندگی می داد، اما به وضوح معلوم بود که همبرگر است.
هزینه
این پروژه تحقیقاتی را سرجی برین، از بنیان گذاران گوگل پرداخت کرده بود.
دانشمندان امیدوارند که این پروژه بتواند به حل مشکلات تأمین غذای انسان ها
در جهان آینده کمک کند. تحقیقات نشان می دهد که تا سال 2050، مصرف گوشت
توسط انسان ها دو برابر می شود.