واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۱۵۴۱۶
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱:۴۵

ماموران انتظامی وزن کم کنند

رئیس بهداری کل نیروی انتظامی گفت: افرادی که در طول خدمت، دچار اضافه وزن می شوند براساس تاکید فرمانده ناجا باید وزن خود را کاهش دهند که این سنجش در بسیاری از رده ها اعم از مرزبانی، یگان ویژه و دانشگاه علوم انتظامی به اجرا در آمده و نتایج خوبی داشته است.
تدبیر24: از پایگاه خبری پلیس، سردار «علی مجیدی» در بیستمین همایش سراسری مدیران بهداری ناجا، تقویت «بهداری رزم، روز آمدی و کار آمدی، حفظ و سلامت کارکنان» را شعار امسال بهداری نیروی انتظامی عنوان کرد.

مجیدی با اشاره به اجرای سنجش BMI (شاخص توده بدنی) اظهار کرد: اگر افراد براساس سنجش بی ام آی، وزن خود را کاهش ندهند، از برخی امتیازات محروم خواهند شد و خوشبختانه در سال های اخیر اضافه وزن ماموران کاهش یافته است.

وی با اعلام اینکه ورزش صبحگاهی اجباری است، تاکید کرد: کارکنان موظف هستند، هر روز یک ساعت و 30 دقیقه ورزش صبحگاهی انجام دهند و اگر نیرویی دچار بیماری خاص باشد با نظر پزشک متخصص می تواند در ورزش صبحگاهی شرکت نکند.

رئیس بهداری ناجا با بیان این که نیروهای پلیس نیز از جامعه جدا نیستند و ممکن است دچار بیماری های روحی، روانی و اضافه وزن شوند، گفت: طرح پایش سلامت نیروها بر اساس یگان های خدمتی به صورت 4 ساله، دو ساله و یک ساله اجرا می شود و در این طرح معاینات عمومی و آزمایش های تخصصی انجام می شود.

**توزیع شیر در بین ماموران پلیس راهور

این مقام مسئول با اشاره به توزیع شیر در میان ماموران پلیس راهور، افزود: علاوه بر اجرای طرح سنجش سرب در میان نیروهای پلیس، شیر نیز به عنوان تغذیه و نه درمان آلودگی در میان این افراد توزیع می شود.

وی، «چرخش نیروها بین مناطق» را طرح دیگری برای ماموران راهور عنوان کرد و ادامه داد: این افراد با توجه به شرایط آلودگی هوا در سطح شهر به صورت دوره ای جابجا می شوند.

مجیدی درباره سامانه صدای پزشک، گفت: سامانه صدای پزشک با شماره تلفن 165 برای کارکنان نیروی انتظامی و خانواده های آنها راه اندازی شده و این افراد می توانند به صورت 24 ساعته تماس بگیرند و از خدمات روانپزشک، روانشناس و پزشکان متخصص بهره مند شوند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: درصورت تماس در خارج از ساعات اداری، کد رهگیری به تماس گیرنده داده شده و وی پس از 48 ساعت می تواند با ارائه این کد پاسخ سوال خود را دریافت کند.

رئیس بهداری ناجا در خاتمه تصریح کرد: بدنبال این هستیم تا «صدای پزشک» را به صورت تلفن تصویری (تله مدیسن)، اجرایی کنیم. البته این مستلزم آن است که پهنای باند از سوی مخابرات داده شود که مراحل آن در حال انجام است البته این طرح در همایش روسای درمانی نیروهای مسلح به صورت آزمایشی برگزار شد. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: