واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۱۸۷۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۳:۰۰

ازسرگیری روابط مستقیم ایران و انگلیس

روابط ایران و انگلیس از امروز(اول اسفند) به طور مستقیم پیگیری می‌شود.
تدبیر24: مجید تخت روانچی، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه با اعلام این خبر گفت: از امروز روابط ایران و انگلیس در سطح کاردارغیر مقیم و بدون حضور حافظ منافع از سر گرفته می‌شود.

وی افزود: با پایان کار دفاتر حفاظت منافع، مسوولیت ارتباطات دو کشور به کارداران غیر مقیم سپرده می‌شود.

روانچی گفت: از امروز پرچم‌های ایران و انگلیس در سفارت‌خانه‌های این کشورها برافراشته شد.

 ایران و انگلیس در تاریخ ۱۶ مهرماه توافق کردند ارتباط‌شان را به سطح کاردار غیرمقیم ارتقاء دهند.

مرضیه افخم، سخنگوی وزارت خارجه ایران درباره روابط ایران و انگلیس گفت: پیرو مذاکرات دو وزیر خارجه در نیویورک مقرر شد گفت‌وگوها بین نمایندگان دو وزارت خارجه ادامه یابد و پیرو این گفت‌وگوها روز دوشنبه (۱۵ /۷/ ۱۳۹۲)، ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس در تماس تلفنی با دکتر محمدجواد ظریف پیشنهاد داد که دو کشور نسبت به تعیین کاردار غیرمقیم در پایتخت‌های دو کشور اقدام کنند.

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد: با توجه به مصوبه مجلس شورای اسلامی درباره سطح روابط دو کشور در حد کاردار، وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزارت خارجه انگلیس توافق کردند که تهران و لندن در سطح کاردار غیرمقیم با یکدیگر روابط داشته باشند.

در پی این توافق، محمدحسن حبیب‌الله زاده به عنوان کاردار غیر مقیم ایران و آجی شارما به عنوان کاردار غیرمقیم انگلیس معرفی شدند.

۸ آذرماه ۱۳۹۰ در پی ورود جمعی از دانشجویان معترض به سفارت انگلیس در تهران، انگلیس به طور یک‌جانبه اقدام به قطع روابط کرد.

پس از آن دولت این کشور اعلام کرد دیپلمات‌هایش را از خاک ایران خارج خواهد کرد و خواست ظرف ۴۸ ساعت دیپلمات‌های ایران از انگلیس خارج شوند.

پس از تعطیلی سفارت‌های دو کشور، سفارت سوئد در تهران حافظ منافع دولت بریتانیا و درمقابل سفارت عمان در لندن، حافظ منافع دولت ایران شد.

با استقرار دولت جدید در ایران نخست وزیر بریتانیا در نامه تبریک به روحانی نسبت به ارتقای روابط ابراز علاقه کرد.

پس از آن محمد جواد ظریف و ویلیام هیگ، وزیران خارجه دو کشور در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در دیداری معاونان خود را مامور کردند تا موضوع ارتقای سطح روابط را بررسی کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۲
0
0
در سته که در 8 سال گذشته افراطی گری حرف اول را میزد ولی درکنار ان مزیتی داشت که انهم بودن ایران در صدر رسانه ها اگرچه با دید منفی کشورهای غربی همراه بودو ما حتی می توانستیم خیلی امکانات از غربی ها بگیریم که هیات مذاکره کننده قبلی انرا برباد داد ولی خب دولت یازدهم نباید الان به گونه ای پیش برود که ما دیگر در رسانه ها نباشیم باید باشیم و حتی از فرصتها و چیزهایی که میتوانیم از غربی ها بگیریم استفاده کنیم. درکل حرفاخر وقتی در یک جایی پرسیدند ایران میدونی کجاست بگه اره .
نظر شما: