واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۲۰۰۳۰
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۹
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی:

آلرژی‌زا های عید

فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: گردو، فندق، بادام، پسته و بادام زمینی می‌تواند به عنوان یک ماده آلرژن در فرد آلرژی ایجاد کند حتی بادام زمینی می‌تواند در افراد حساس، به شوک آنافیلاکسی بینجامد.
تدبیر24: مریم محلوجی راد در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: آجیل‌ها یک دسته مهم از 6 گروه مواد غذایی هستند اما جزو آلرژن‌های غذایی شایع نیز محسوب می‌شوند.
 
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: حساسیت به آجیل از کودکی آغاز می‌شود و سال‌ها ادامه پیدا می‌کند.
 
محلوجی راد تصریح کرد: گردو، فندق، بادام، پسته و بادام زمینی می‌تواند به عنوان یک ماده آلرژن در فرد آلرژی ایجاد کند حتی بادام زمینی می‌تواند در افرادی که حساسیت به این ماده داشته باشند به شوک آنافیلاکسی بینجامد.
 
وی علائم را به صورت پوستی شامل کهیر و اگزما دانست و گفت: به طور ناشایع‌تر ممکن است علائم تنفسی مثل خس‌خس سینه، تنگی‌نفس و آبریزش بینی نیز به دلیل مصرف آجیل‌ در افراد حساس دیده شود؛ علائم گوارشی چون دل‌درد، دل پیچه، اسهال و استفراغ نیز ممکن است، رخ دهد.
 
فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی خاطرنشان کرد: آلرژی غذایی درمان قطعی ندارد و تنها راه کنترل آن پرهیز از ماده آلرژن‌زاست.
 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: