واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
پدرام سلطانی

ثمرات و آسیب های دولت دهم

ثمرات و آسیب های دولت دهم برای بخش خصوصی چه بود؟

دوران عمر دولت دهم در حال سرآمدن است و با مشخص شدن رئیس جمهور بعدی، همراه با جو رضایت و شادمانی از این انتخاب، بازار انتقاد از عملکرد دولت فعلی نیز گرمتر شده است، گویا منتقدین عزم آن دارند که از تک تک روزهای باقی مانده عمر این دولت برای بیان ناگفته های خود استفاده نمایند.

وقتی به عملکرد دولت مستقر فکر می کنم و به موارد متعددی که سوژه تحلیل های منتقدانه من و امثال من در 5-4 سال گذشته بوده اند، ترجیح می دهم که دفتر انتقاد خود از عملکرد این دولت را با ابراز تشکر از درس هایی که از این عملکرد 8 ساله گرفتیم ببندم.

از دولت نهم و دهم تشکر می کنم که موجب شد فعالان بخش خصوصی در زمینی ناهموار و پر از چاله چوله های تصمیمات متعدد و متناقض و خلق الساعه بدوند و آنقدر سکندری بخورند و بیافتند و دوباره برخیزند تا پاهایشان برای حرکتی جدی تر و مصمم تر قوی و تنومند شود.

از این دولت تشکر می کنم که آنقدر فشارهای بی محابا و مضاعف از جهات گوناگون بر دوش بخش خصوصی نهاد تا شانه هایش برای کشیدن بارهای سنگین اصلاح اقتصاد کشور آبدیده شود.

اخیرا وقتی در کمیسیون های مجلس شورای اسلامی رفت و آمد می کردم و می دیدم که چگونه نمایندگان محترم مجلس از همه اقشار حتی از جامعه زحمتکش کارگری، که به صورت سنتی و تاریخی منتقد جامعه کارفرمایی بودند، اکنون برای تولید کشور دلسوزی کرده و با مصوبات ضد تولیدی پا به پای سایر نمایندگان مخالفت می کنند، اشک شوق می ریختم و دولت را سپاس می گفتم که چنان فضای پرتلاطمی در اقتصاد کشور به وجود آورد که کینه و تضاد تاریخی بین کارگر و کارفرما را به دوستی و همدلی تبدیل نمود و همه را مدافع تولید و صنعت کشور کرد

هنگامیکه نقدها و تحلیل های اقتصاددانان محترم کشور را به ویژه آن دسته ای که به نحله و نگاه فکری چپ منتسب بودند مطالعه می کردم، اصلاح نگاه و طرز فکر ایشان را آشکارا درمی یافتم و لذا بدین واسطه از دولت تقدیر می کنم که مجال تجربه توزیع ثروت با سودای ایجاد عدالت را در کشور به وجود آورد تا تئوریسین های این نوع اقتصاد ببینند و باور کنند که عدالت حاصل از اقتصاد توزیعی تنها روی کاغذ زیباست.

هنگامیکه برنامه های نامزدهای محترم انتخابات یازدهم ریاست جمهوری را مطالعه و مصاحبه ها و مناظره اقتصادی ایشان را در صدا و سیما دنبال می کردم به دولت آفرین می گفتم که با کرده ها و ناکرده های خود این باور را در همه نامزدها تقویت کرده بود که اقتصاد، مهمترین چالش کشور است و بخش خصوصی باید مورد توجه قرار گیرد.

از دولت تشکر می کنم که کم توجهی اش به رعایت و اجرای قانون باعث شد که همه ما ارزش و اهمیت قانون و قانونمداری را بیش از پیش دریابیم و این تجربه عینی را ملکه ذهن خود سازیم که قانون شکنی موجب چه مسائل و مشکلاتی برای کشور خواهد شد..

وقتی در مصاحبه های انجام شده با اقشار ضعیف جامعه، می خواندم که امروز ایشان ترجیح می دهند یارانه ای دریافت نکنند، در صورتیکه تورمی هم در کار نباشد و به زبان ساده تر قیمت ها به میزان قبلی خود بازگردد، از دولت قدردانی می کنم که به همه مردم یاد داد که ثبات اقتصادی بهتر از اعانه گرفتن از دولت است.

از آنجا که در اوج تحریم های اقتصادی بخش خصوصی کشور مجبور شد که تحرک خود را بیشتر کند، خلاقیت خود را بیشتر به کار گیرد و انعطاف بیشتری به خرج دهد تا در مواجهه با اثرات تحریم از کار باز نماند از دولت قدردانی می کنم که در این مدت حمایت و کمک چندانی به بخش خصوصی ننمود تا آنها یک بار برای همیشه خود را باور کنند و بیازمایند که بدون حمایت دولت هم می توان حرکت کرد.

و آخرین تشکر را هم از این بابت باید از دولت داشته باشم که اقتصاد کشور را در اوج مسائل و مشکلات که غیر قابل مقایسه با تمامی سال های پس از انقلاب است به دولت بعدی واگذار نمود تا دولت بعد توجه جدی به بکارگیری شایسته ترین مدیران این کشور و استفاده از همه ظرفیت های موجود اعم از بخش خصوصی، همه جناح ها و گروه ها، اندیشمندان و دانشمندان، نهادهای مدنی و تک تک دست های بی ادعای دراز شده از سوی شهروندان این کشور مبذول نماید و ایران را دوباره با مشارکت همه ایرانیان بسازد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: