واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۲۷۸۶
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۷
علت مخالفت پی در پی مجلس با سرپرست وزارت علوم چیست؟

توفیقی در تیررس تندروهای بهارستان

یکی از دلایل موضع‌گیری افراطی‌ها نسبت به عملکرد توفیقی به دستور او برای برکناری حجت‌الاسلام شریعتی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی باز می گردد. طی سال‌های اخیر نارضایتی‌هایی نسبت به برخی عملکرد‌های . . .

تدبیر24 : در چند روز اخیر به‌رغم اینکه بارها از نمایندگان خواسته شده تا با تذکرات مکرر آرامش دولت در این مقطع را به هم نریخته و فضای تعامل و همدلی ایجاد کنند، اما برخی از ساکنان بهارستان که شاید کاندیدای مورد نظر آنها نتوانست به پاستور راه یابد، دلگیراند. این روزها در مورد سه وزیر باقیمانده دولت به اظهاراتی می‌پردازند که از نگاه برخی کارشناسان آنچنان منصفانه نیست. به عنوان مثال پس از رای عدم اعتماد مجلسیان به میلی‌منفرد، رئیس‌جمهور جعفر توفیقی را به عنوان سرپرست وزارت علوم معرفی کرد که او هم با توجه به سوابق حضورش در وزارت علوم دست به برخی تغییرات در این وزارتخانه زد که البته منعی از لحاظ قانونی در این مورد وجود ندارد اما برخی نمایندگان که ظاهرا انتظار معرفی گزینه دیگری غیر از توفیقی را داشتند به موضوعاتی پرداختند تا این‌گونه القا کنند که او رای اعتماد مجلس را کسب نخواهد کرد و در همین راستا اقدامات جعفر توفیقی را افراطی خواندند.

روز یکشنبه هم همین فضا بر مجلس حاکم بود و برخی نمایندگان مردم در تذکرات کتبی و شفاهی به رئیس‌جمهور خواستار توجه بیشتر به مناطق محروم، تعیین‌تکلیف معاونت‌های رئیس‌جمهور و جلوگیری از اقدامات افراطی سرپرست وزارت علوم شدند. مهر در اینباره نوشت؛ در پایان جلسه علنی مجلس حمید رسایی، نماینده تهران نیز در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار جلوگیری از اقدامات افراطی وزیر علوم در انتصابات و لغو مصوبات دولت گذشته شد. عباس قائدرحمت، نماینده دورود در تذکر شفاهی به رئیس‌جمهور اظهار کرد: آقای روحانی توسعه پایدار بدون توجه به عدالت محقق نمی‌شود و متاسفانه تاکنون آن‌طور که شایسته است درخصوص مناطق محروم در باب مدیریت‌ها توجه نشده است که از شما می‌خواهیم به این موضوع رسیدگی کنید. در ادامه همچنین قاسم جعفری، نماینده بجنورد در تذکر دیگری به رئیس‌جمهور درخصوص مصوبات دولت جدید برای لغو مصوبات دولت گذشته گفت: تقاضا داریم تا کارها به درستی انجام شود تا دیگر مانند طرح مهرآفرین ابتدا شاهد لغو و بعد دوباره ادامه اجرای طرح نباشیم. همچنین در تذکرات کتبی نیز الیاس نادران، نماینده تهران در تذکری به رئیس‌جمهور خواستار تسریع در تعیین تکلیف معاونت‌های رئیس‌جمهور و رفع موانع از سر راه این معاونت‌ها و مشخص شدن مسئولان مربوطه شد.

پس از این اظهارات بود که سرپرست وزارت علوم گفت: با نمایندگان مجلس به‌طور غیررسمی درحال رایزنی هستم تا درصورت معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی رای اعتماد نمایندگان را جلب کنم. جعفر توفیقی درباره برخی انتقادات مطرح شده علیه وی ازجمله انتقاد به برکناری رئیس دانشگاه اصفهان اظهار کرد: این موارد انتقادی تنها چند مورد است، تنها در دانشگاه صنعتی اصفهان تغییر ریاست دانشگاه را داشتیم و تنها در معاونت‌ها دو مورد تغییر داشته‌ایم که معاونت اداری مالی و معاونت پارلمانی- حقوقی بوده است. وی درباره انتقادات وارده درباره ریاست دانشگاه علامه و درخواست‌های موجود برای تغییر ریاست این دانشگاه عنوان کرد: این انتقادها به وزارت علوم منتقل شده و در دست بررسی است که ان‌شاءا... در 2، 3 روز آینده تصمیم وزارت علوم اعلام خواهد شد. توفیقی درباره اینکه آیا با نمایندگان جلسه‌ای داشته‌اید تا در صورت معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی رای اعتماد آنها را کسب کنید؟ بیان کرد: بله، ارتباط با نمایندگان مجلس برقرار است و درحال تعامل با آنها هستیم، برنامه‌هایمان را اعلام کردیم و ان‌شاءا... اگر به‌عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شوم در مجلس به توضیح بیشتر برنامه‌هایم خواهم پرداخت. وی همچنین درباره اینکه آیا نمایندگان با برنامه پیشنهادی شما موافق بودند یا نه؟ افزود: چون هنوز به‌طور رسمی معرفی نشده‌ام فعلا ارتباطات ما به شکل غیررسمی و ارائه دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات است.

به‌نظر می‌رسد یکی از دلایل موضع‌گیری افراطی‌ها با عملکرد توفیقی به دستور او برای برکناری حجت‌الاسلام شریعتی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی بازگردد. طی سال‌های اخیر نارضایتی‌هایی نسبت به برخی عملکرد‌های شریعتی وجود داشت. شریعتی حدود 8سال ریاست دانشگاه علامه طباطبایی را برعهده داشت و در اواخر فعالیت وی، مسائل حاشیه‌ای از جمله موضوع جذب هیات علمی خارج از روند قانونی، بازنشستگی خارج از عرف اساتید و همچنین بورسیه‌های خارج از روال عادی درباره این دانشگاه مطرح شد اما او ازحمایت‌های وزیر وقت علوم و تندروهای مجلس برخوردار بود که جعفر توفیقی این سد را شکست. ایسنا نوشت که طی حکمی از سوی سرپرست وزارت علوم، دکتر حسین سلیمی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه علامه طباطبایی منصوب شد.

علیرضا زاکانی ازجمله افرادی است که اقدامات توفیقی را زیر سوال برد. او درباره عزل و نصب‌های صورت گرفته در وزارت علوم گفت: عزل و نصب‌های اخیر عجولانه است و باید با صبر و تحمل بیشتری انجام شود، هر عزل و نصبی باید منطق خودش را داشته باشد، اما چون معلوم نیست سرپرست فعلی وزیر پیشنهادی هم خواهد بود، قطعا چنین عزل و نصب‌های صورت گرفته ممکن است آسیب بزند. وی ادامه داد: اگر سرپرست محترم وزیر پیشنهادی شد، می‌تواند بیاید و بگوید این تیم من است و تیمش را معرفی کند. خیلی از دوستان می‌گویند وقتی ایشان این اقدامات را انجام می‌دهند، می‌خواهند پیامی را به معاونین وزارتخانه بدهند مبنی بر اینکه من می‌خواهم چنین افرادی را معرفی کنم. این نماینده مجلس ادامه داد: اگر وی به‌عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شود، چون ما نمی‌توانیم در این زمینه قضاوت کنیم معلوم نیست مجلس به وی رای دهد و باید حرف‌هایشان شنیده شود و سوالات ما را که از گذشته داشته‌ایم، پاسخ دهد.

 زاکانی در رابطه با سوابق گذشته سرپرست فعلی وزارت علوم نیز گفت: گذشته توفیقی بسیار مشخص است و موضعی که در 26خرداد سال 88 در دانشگاه تهران اعلام کردند مشخص است که از اساس بی‌پایه و خلاف است و اتهاماتی را به نظام وارد کردند. اما خود ایشان باید پاسخ دهند والا هم خود ایشان و هم مردم امروز می‌دانند ادعای وی در آن زمان نادرست بوده است. وی با اشاره به تجربه مدیریتی توفیقی در پایان دولت هشتم در وزارت علوم گفت: ما تجربه مدیریت وی را در گذشته داریم و نمی‌خواهیم چیزی را به دولت تحمیل کنیم ولی باید مبتنی بر معیارها، ملاک‌ها و چارچوب‌هایی که هست مورد بررسی قرار گیرند و البته هدف ما کمک به دولت است و آزادی رئیس‌جمهور در این زمینه باید حفظ شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
6
آقای رئیس جمهور باید تحت هر شرایطی توفیقی را حفظ کند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
3
اگر در مقابل تمامیت خواهان مجلس که حتی در خود مجلس نیز جزو اقلیت هستند و در بین مردم هم فقط به اندازه 4 میلیون نفر محبوبیت دارند، کوتاه بیاید دیگر چه نیازی به برگزاری این انتخابات بود؟
میرحسین از مشهد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۲
1
3
فقط ی چیز رو بگم و بس
انتخابات مجلس اینده باید ی تکونی به این مجلس بدیم
صد تا کرسی هم عوض بشه بازم عالیه
اگر صدتا کرسی اصلاحطلب بشن هم قطعا باقی نمایندگان برای چارسال بعد حساب کار میاد دستشون و به هر ترتیب خودشون رو جمع میکنن
در ضمن تهرونی ها باید بیان جلو تو مجلس
هر چی بدبختی دولت داره از همین رسایی و زاکانی و حداد و . .. است که نماینده تهرانن
پس تهرونی ها بیاد تیپ های روشنفکری رو کنار بزارن و بیان جلو رای به گروه های اصلاحطلب بدن
پاسخ ها
سقراط
| Iran (Islamic Republic of)
شما هم تفکراتتان در همان حد "یک تکونی به مجلس بدن" هست!
افراطی هایی چون شما که فقط برایشان اصلاح طلب بودن ملاک است , این مملکت را در هشت سال اصلاحات به آن وضعیت تاسف بار در عرصه فرهنگ و سیاست کشاندند . از نظر بنده هر فرد صالحی که کارآمد باشد باید استفاده شود نه اینکه باید اصلاح طلب باشد.
نظر شما: