واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۳۰۹۸۸
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۰

توصیه‌های اقتصادی كارآفرين برتر كشور

موانع صدور مجوزهای کسب و کار برداشته شود/ به مهارت آموزی و آموزش های فنی و حرفه ای بهای بیشتری داده شود/ از امکانات دولتی برای حمایت از رونق اقتصادی استفاده شود/ بانک ها، فقط بانکداری کنند
تدبیر24: كارآفرين برتر كشور تاكيد كرد: شورای رقابت جایگاه قانونی ارزشمندی دارد و باید با زورگویی های ناشی از تسلط شرکت ها و سازمان های انحصاری مقابله کند

پاشا ناصرآبادی، طراح مدل اقتصادي مجموعه "رایانه کمک" و يكي از برگزیدگان جشنواره ملی کارآفرینان برتر و استعدادهای برتر مهارتی است.

 وي با اشاره به نقش شورای رقابت در مقابله با انحصار گری های اقتصادی در کشور و تسهیل کسب و کارها معتقد است: همه مجموعه هاي انحصاري دارای قدرت سیاسی و اقتصادی زیادی هستند و چنانچه دولت و مجلس هم پشت شورای رقابت را خالی کنند به ضرر فعالان اقتصادی و مردم خواهد بود.

ضرورت پرهيز دولت از قیمت گذاری کالاها و خدمات غیر انحصاری

مديرعامل "رایانه کمك" گفت:مشاوران اقتصادی دولت نسبت به اهمیت بازار رقابتی واقف هستند ولی بدنه دولت نسبت به شرایط بازار رقابتی تا حدی ناآگاه است و هنوز برای کسب و کارها دنبال تعرفه های مصوب می گردند که به همین خاطر در سطوح پایین تر دولت نیاز به فرهنگسازی وجود دارد .

وی تاكيد كرد: مداخله دولت در امر قیمت گذاری کالاها و خدمات غیرانحصاری، باعث کاهش کیفیت محصولات شده و نارضایتی فعالان اقتصادی و متعاقب آن  تعطیلی بنگاه ها و افزایش بیکاری را به دنبال خواهد داشت.

موانع صدور مجوزهای کسب و کار برداشته شود

وی با تاكيد بر اينكه بخشی از مقررات دست و پا گیردر صدور مجوزهای کسب و کار، کارآفرینان را در همان ابتدای کار متوقف می کند  به شرط مدرک تحصیلی اشاره كرده و گفت: چه نیازی دارد که یک کارآفرین دارای مدرک تحصیلی لیسانس باشد؟ در حالی که می دانیم خیلی از کارآفرینان دنيا فاقد مدرك دانشگاهي بوده اند كه از آن جمله مي توان به بيل گيتس موسس شركت مايكروسافت اشاره كرد.

به مهارت آموزی و آموزش های فنی و حرفه ای  بهای بیشتری داده شود

وی با بيان اينكه خروجی دانشگاه ها، جوابگوی نیاز بازار کار نیست و مدرک گرایی مانع از توجه خانواده ها به مهارت آموزی شده است بيان كرد: یک واقعیت بزرگ این است که با وجود میلیون ها نفر فارغ التحصیل بیکار در کشور ، شرکت های تولیدی و خدماتی از کمبود نیروی انسانی رنج مي برند! در عین حال، 40 درصد ظرفیت مراکز آموزش فنی و حرفه ای را فارغ التحصیلان دانشگاهی اشغال کرده اند که بعد از اتمام تحصیل، تازه باید بروند و در کنار یک فرد دیپلمه تحت آموزش های مهارتی قرار بگیرند و کار یاد بگیرند  که این یعنی هدر دادن زمان، انرژی و سرمایه های مملکت.

از  امکانات دولتی برای حمایت از رونق اقتصادی استفاده شود

اين كارآفرين برتر با بيان اينكه حاکمیت امکانات ویژه ای دارد که می تواند از آنها در جهت کمک به بنگاه های اقتصادی استفاده کند گفت: به عنوان مثال  شرکت هایی هستند که بابت تبلیغات تلویزیونی به صدا وسیما بدهکارند و به علت بحران اقتصادی سالهای اخیر قادر به بازپرداخت آن نبوده اند. از این رو، صدا و سیما نیز اجازه تبلیغ محصولات آنها را در رسانه ملی نمی دهد که ادامه این روند منجر به کاهش درآمد و تعطیلی آن شرکت ها خواهد شد.این در حالی است که رسانه ملی می تواند با ایجاد شرایط ویژه ای به رونق اقتصادی کمک کند.

بانک ها، فقط بانکداری کنند

وي گفت:درست است که بانک ها، موسسات خیریه نیستند اما باید محدوده ی فعالیت هایشان هم معین شود تا به هر قیمتی دنبال سود نباشند. بانک ها تسلط اقتصادی زیادی دارند و به همین علت می توانند به کمک صدها شرکت زیرمجموعه اشان، در تعیین جهت بازار موثر باشند و در كوچكترين نمونه به علت پرداخت مبالغ زياد براي تصاحب فرصت هاي تبليغاتي، هزينه ي تبليغات را براي ساير بنگاه هاي اقتصادي افزايش مي دهند.

منبع:پول نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: