واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۳۳۶۴۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴
واقعیتی که این روزها تندروها سعی در پنهان کردن آن دارند

زبان مجلس برای تعامل با دولت؛ استیضاح و تهدید

در یک سال گذشته تنها 4 وزیر کابینه بودند که تلاشی برای استیضاح آنها در مجلس انجام نشده است؛ حسین دهقان وزیر دفاع، سید حسین قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری و علی ربیعی وزیر کار.
تدبیر24:  استیضاح وزرا همچنان در دستور کار تندروهای مجلس است؛ رسانه های نزدیک به جریان مخالف دولت بعد از دیدار مقام معظم رهبری با هیات دولت سعی دارند تا این موضوع را کتمان کنند و تصویری متفاوت از رویکرد مجلس در قبال دولت را ارائه دهند. آن هم با این سیاست که نه تنها عملکرد نمایندگان مخالف دولت بلکه تلاش های خود برای انعکاس مخالفت این طیف با دولتی ها را هم به فراموشی سپرده اند.

یک جست و جوی ساده نشان می دهد از میان ۱۸ عضو هیات وزیران دولت یازدهم تا کنون رسما در مقاطعی طرح های استیضاح ۱۴ نفر از انها در مجلس کلید خورده و در این میان طرح استیضاح فرجی دانا هم به سرانجام رسیده است. در یک سال گذشته تنها ۴ وزیر کابینه بودند که تلاشی برای استیضاح آنها در مجلس انجام نشده است؛ حسین دهقان وزیر دفاع، سید حسین قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، مصطفی پور محمدی وزیر دادگستری و علی ربیعی وزیر کار.

به گزارش پیام نو از میان ۱۴ نفر دیگر یکی تا کنون برکنار شده و طرح استیضاح ۳ نفر دیگر هم منتظر تقدیم به هیات رئیسه است و همزمان برای دو وزیر دیگر هم تلاش هایی برای جمع آوری امضای طرح استیضاح در جریان است. اما مساله آزاردهنده این است که رسانه های همسو به مخالفان دولت به یکباره از یاد برده اند که طی همین دو ماه اخیر چه تلاش هایی برای برجسته کردن استیضاح وزرا در مجلس انجام داده اند و اکنون با گردشی ۱۸۰ درجه ای مدعی هستند که استیضاح وزرا «توهم» اصلاح طلبان است و رسانه های آنها است.

شاید بد نباشد برای مشخص کردن مرز این توهم با واقعیت تنها نگاهی به اخباری که این دست رسانه ها برای پوشش استیضاح وزرا در همین سه ماه گذشته داشته باشیم؛ جایی که اخبار اختصایی این رسانه ها از استیضاح وزرایی چون وزیر کشاورزی، وزیر آموزش و پرورش، وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر نیرو، وزیر کشور حکایت دارد.

اما علی رغم ادعاهایی که امروز مطرح می شود، دلایل زیادی وجود دارد که نشان می دهد هم طیف قابل توجهی از نمایندگان مجلس و هم رسانه های همسو با آنها که اکنون مدعی تعامل با دولت هستند، مناسبات خود را با این دولت را صرفا از موضع تقابل آغاز کرده اند. یک نشانه را باید در زمان طرح اولین استیضاح برای وزرای دولت یادزهم در مجلس جست، جایی که طرح استیضاح وزیر نیرو تنها ۲۰ روز بعد از شکل گیری دولت توسط موسی الرضا ثروتی مطرح شد.

به همین منوال مجلسی ها رکوردهای دیگری هم دارند، از جمله رکورد سریع ترین طرح سوال. رضا فرجی دانا تنها یک روز بعد از انکه از مجلس برای وزارت علوم رای اعتماد گرفت، برای پاسخ به سوالی به مجلس فراخوانده شد. این موضوعی است که حتی معاون پارلمانی رئیس جمهور هم در برخی جاها به صورت سر بسته عنوان کرده است.

پیشتر پیام نو در گزارشی وضعیت تمام وزرای دولت یازدهم را از حیث خطر استیضاح بررسی کرده بود. در آن گزارش پنج وزیر از محدوده خطر دور بودند که اکنون یکی از آنها، یعنی محمود گودرزی وزیر ورزش هم طی روزهای گذشته از سوی رئیس فراکسیون ورزش مجلس به طور جدی تهدید به استیضاح شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
0
1
اين وزرا كارشان درست تر بوده و گرنه انها هم در ليست بودن
نظر شما: