واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 20
کد خبر: ۳۴۰۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶

نبرد نابرابر صدا و سیما با فدراسیون بر سر حق‌پخش

واکنش صدا و سیما در مقابل موج رسانه ای که مدیران باشگاه ها برای دریافت حق پخش راه انداخته اند، سکوت است؛ فقط سکوت.
تدبیر24: فدراسیون فوتبال به شدت پیگیر ماجرای حق پخش است؛ حق پخشی که سازمان صدا و سیما خیلی هم آن را حق فوتبال نمی داند. فدراسیون فوتبال که سال های درازی است بر سر این ماجرا با صدا و سیما مشکل دارد، هنوز نتوانسته در این مورد با این سازمان به توافق برسد. هر سال فدراسیون فوتبال رقمی را به عنوان رقم پیشنهادی اعلام می کند و صدا و سیما هم بدون توجه به این رقم، رقم بسیار کمتری را پیشنهاد می دهد و همان رقم هم قطعی می شود. در سال های گذشته هیچ وقت زور فدراسیون به صدا و سیما نرسیده و همیشه برنده این چانه زنی، تلویزیون بوده است.

حالا در شرایطی که 6 هفته از مسابقات لیگ برتر برگزار شده، مدیران باشگاه ها و مسئولان فدراسیون به فکر گرفتن حق واقعی فوتبال افتاده اند. در این مورد جلسات بسیاری هم برگزار شده و خروجی تمام این جلسات این بوده که رئیس فدراسیون فوتبال بگوید اگر تلویزیون حق واقعی فوتبال را نمی دهد، لیگ تعطیل خواهد شد. علی کفاشیان روز سه شنبه گفت: «اگر نمی‌خواهند حق پخش بدهند لیگ باشگاهی را تعطیلی می‌کنیم. می‌گویند می‌خواهیم بهترین‌ در آسیا باشیم اما بی پول بی همه امکانات مگر می‌شود؟! می‌گویند که ما فلانی را نمی‌خواهیم اما پول هم باید بدهیم. بدون پول مگر می‌شود.»

علی کفاشیان مذاکرات با صدا و سیما را طوری پیش برده که حسن تقدس نژاد معاون مالی و اداری صدا و سیما حتی حاضر نیست با او به صورت مستقیم مذاکره کند. در چنین شرایطی جامعه فوتبال دست به دامن وزیر ورزش شده تا شاید محمود گودرزی بتواند شرایط را طوری پیش ببرد که تلویزیون پول بیشتری بپردازد. مدیران باشگاه ها و فدراسیون اخیرا اعلام کرده اند از رقم 160 میلیارد تومانی که برای حق پخش درخواست کرده اند، نهایتا 50 درصد را کسر می کنند و حاضر نیستند با رقمی کمتر از 80 میلیارد تومان حق پخش را به تلویزیون بدهند. اما صدا و سیما همچنان بر رقم 22 میلیارد تومانی که پیشنهاد داده بود پافشاری می کند. آیا در چنین شرایطی وزیر ورزش می تواند حق فوتبال را بگیرد؟

صدا و سیما به عنوان نهادی مستقل که بودجه مستقل دارد، بارها ثابت کرده که اگر نخواهد با دولت همراهی کند، حتی مسئولان رده بالاتر از وزیر ورزش هم نمی توانند خللی در تصمیمات این نهاد ایجاد کنند. حالا هم که این نهاد به دلیل وضعیت اقتصادی کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند نقدینگی است، بعید است که زیر بار رقم حدود 4 برابری اهالی فوتبال برود. با این حال مدیران باشگاه ها همچنان امیدوارند که فدراسیون مشکلات باشگاه ها را درک کند و پول بیشتری بدهد. علیرضا رحیمی مدیرعامل پرسپولیس در این مورد می گوید: «مسئله حق پخش موضوع مهمی است که باشگاه‌های فوتبال بر روی آن حساب کرده‌اند و این موضوع برای همه تیم‌های لیگ برتری موضوع مهمی است و از ضرغامی انتظار داریم که یک جلسه با مدیران لیگ برتری برگزار کند و مطمئن هستم که در صورت برگزار شدن این جلسه این موضوع هم برای ضرغامی باز می‌شود و او متوجه خواهد شد که مشکل چیست. وقتی ضرغامی بداند باشگاه‌های فوتبال چقدر مشکلات مالی دارند و وضعیت پولی آنها بد است، قطعا به فوتبال کمک خواهد کرد چون باشگاه‌ها درآمدی ندارند و البته همه بازی‌های پرسپولیس از تلویزیون پخش می‌شود و این حق باشگاه ماست که بالاترین درآمد را از حق پخش تلویزیونی داشته باشیم.»

باشگاه ها حتی تصمیم گرفته اند در صورت عدم توافق با صدا و سیما، مانع ورود دوربین ها به ورزشگاه شوند. جمشید نظمی مدیرعامل تراکتورسازی تبریز در این مورد می گوید: «اگر قرار است صدا و سیما حق پخش را ندهد، با راه ندادن دوربین‌های تلویزیونی به ورزشگاه موافق هستم چراکه نمی‌شود باشگاه‌ها با مشکل تیمداری کنند و آن وقت پول پخش فوتبال را صدا و سیما به جیب خودش بریزد.» با وجود صحبت های مدیران باشگاه ها و قاطعیتی که در لحن آن ها وجود دارد، مسئولان صدا و سیما خیالشان از این بابت راحت است که این بار هم فوتبال را ضربه فنی می کنند و در این نبرد نابرابر، از پیش برنده هستند. شاید به همین دلیل است که مسئولان تلویزیون نیازی نمی بینند در این مورد مصاحبه کنند و حرفی بزنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: