واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۴۶۱۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۷

توزیع داروهای کشنده صحت دارد؟

بعد از شایعاتی که درباره توزیع یک نوع قرص سرماخوردگی کشنده در کشور سر زبان ها افتاده بود، این بار نوبت به استامینوفن های مرگ آور رسیده تا دوباره شایعه توزیع شان به گوش برسد.
تدبیر24: بعد از شایعاتی که درباره توزیع یک نوع قرص سرماخوردگی کشنده در کشور سر زبان ها افتاده بود، این بار نوبت به استامینوفن های مرگ آور رسیده تا دوباره شایعه توزیع شان به گوش برسد.

چندی پیش، خبر توزیع دارویی شبیه استامینوفن در پیامک ها دست به دست می شد که می گفت ترکیبات این دارو باعث کما رفتن و مرگ بیمار می شوند. در این پیامک ها آمده بود: «قرص استامينوفن جديد كه زير آن نوشته شده دگلوفين را به هيچ وجه نخوريد زيرا در مدت ۷۲ ساعت مرگ آور است.»

اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با صدور اطلاعیه‌ای محتوای این پیامک ها را به شدت تکذیب کرده و اعلام کرده است که نه تنها هیچ دارویی مشابه استامینوفن که مصرف آن خطرناک باشد در کشور وجود ندارد بلکه فرمول دارویی در طرح ژنریک برای ترکیب استامینوفن با باکلوفن اصلا وجود ندارد و پیامک ارسالی برای مردم که با این عنوان ارسال شده است، به هیچ وجه صحت ندارد.

انتشار این پیامک ها که بیشتر در اصفهان دست به دست می شد، بعد از آن بود که مدتی قبل خوزستانی ها پیامک هایی با همین مضمون درباره قرص های سرماخوردگی دریافت کرده بودند. در این پیامک ها نسبت به استفاده از قرص سرماخوردگی حاوی باکلوفن که منجر به مرگ و به کما رفتن چند نفر شده هشدار داده شده بود و از مردم خواسته شده بود از خوردن آنها اجتناب کنند.

البته در واکنش به این پیامک ها مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت که هیچ فرآورده سرماخوردگی حاوی باکلوفن در کشور وجود ندارد و اساس مصرف داروی باکلوفن که به عنوان شل کننده عضله کاربرد دارد چنین عارضه‌ای ایجاد نمی‌کند.

وزارت بهداشت در اطلاعیه ای از هم‌وطنان خواسته شده است هرگونه اطلاع‌یابی در زمینه محصولات دارویی و غذایی را از طریق رسانه‌های جمعی و یا ارگان‌های ذیصلاح استعلام کنند و به شایعات این چنینی توجه نکنند. علاوه براین، وزارت بهداشت از دستگاه‌های ذیربط هم خواسته تا با منابع انتشار پیامک‌هایی که موجب تشویش اذهان عمومی و نگرانی مردم شده‌است، برخورد قانونی کنند.
مجله مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: