واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
سه‌شنبه ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 21
کد خبر: ۵۳۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰

تاثیر جنسیت در ابتلا به بیماری

بر طبق آخرین یافته های دانشگاه ایالتی واشنگتن، جنسیت و شخصیت دو پارامتر بسیار تعیین کننده در مقابله با بیماری های جسمی و روحی انسان ها هستند.
 تدبیر24   بر طبق آخرین یافته های دانشگاه ایالتی واشنگتن، جنسیت و شخصیت دو پارامتر بسیار تعیین کننده در مقابله با بیماری های جسمی و روحی انسان ها هستند.

 پروفسور «رابرت رُزنمن»، استاد علوم اقتصاد در دانشگاه واشنگتن، به این نکته اشاره دارد که مردان در بیماری های تک علامتی آسیب پذیری کمتری از زنان نشان می دهند ولی در مریضی های با بیش از یک علامت، مردان آسیب پذیرتر هستند چراکه تعداد علائم بیماری اثرگذاری کمتری بر روی زنان دارد.

اساس این تحقیق بر پایه نظرسنجی انجام شده در سراسر انگلستان است که این اطلاعات از ۲۸۵۹ نفر شامل ۱۴۷۱ مرد و ۱۳۸۸ زن جمع آوری شده است. از سوالات مطرح شده در این نظرسنجی می توان به شادی و رضایت افراد در زندگی، شخصیت و سلامت روحی و جسمی اشاره کرد. رزنمن و همکاران وی از تحلیل پاسخ ها دریافتند که شخصیت و جنسیت در ابتلا به بیماری نقش بسزایی دارد.

در این تحقیق مشخص شد زنانی که دو نوع شخصیت خاص دارند نسبت به دیگر شخصیت ها به بیماری های روحی کمتری دچار می شوند. دسته اول کسانی هستند که نسبت به اطراف سازگاری بالایی دارند و تجربه بالایی در امر روابط عاطفی دارند. دسته دوم آن دسته از افرادی هستند که وظیفه شناسی پایینی دارند و انگیزه کمی برای موفقیت دارند. 

رزنمن در این باره می گوید: «زنانی که سازگاری بالاتری دارند روابط اجتماعی بهتری دارند و حمایت بیشتری برای حل مشکلات روحی می شوند و زنانی که وظیفه شناسی کمتری دارند کنترل مناسب تری بر روی رفتارشان دارند. ولی تغییر شخصیت در مردان اثری بر روی بیماری روحی آنها نمی گذارد.»
منبع: تابناک
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: