واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 19
کد خبر: ۵۴۱۶۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴

برای آنان که به دنبال تخریب فریدون هستند

تدبیر24:در حالی که تیم مذاکره کننده ایرانی در وین سخت ترین شرایط خود را سپری می کنند و مذاکرات در بحرانی و حساس ترین حالت خود قرار گرفته و چشم جهانیان به نتایج گفتگو های وین دوخته شده است، یک سایت به طرح مجدد شبهه‌ای قدیمی در باره حضور دکتر حسین فریدون برادر و دستیار ویژه رییس جمهور در مذاکرات وین پرداخت.

حسین فریدون که از نخستین روزهای انقلاب اسلامی در حساس ترین جایگاهها همچون «تیم حفظ نظم و امنیت مراسم استقبال از امام در فرودگاه تهران و انتقال ایشان از فرودگاه تا بهشت زهرا» حضور داشته است و جز نیروهای ثقه انقلاب اسلامی بوده؛ در کارنامه خود خدمات دیپلماتیک جدی همچون «هشت سال سفیر ایران در مالزی» و «حضور به عنوان یکی از اعضا تیم نمایندگی ایران در سازمان ملل» را نیز دارد و با گفتگو های دیپلماتیک در سطوح عالی کاملا آشناست.

گذشته از این حسین فریدون دستیار ویژه رییس جمهور ایران است و به سبب نسبت نزدیک خانوادگی و به عنوان برادر رییس جمهور مورد وثوق ترین فرد برای رییس جمهور ایران یعنی حجت الاسلام دکتر حسن روحانی است.

در جواب شبهه افکنانی که در حساس ترین شرایط گفتگوهای وین قصد شایعه پراکنی و ابهام آفرینی و به محاق بردن تلاشهای تیم مذاکره کننده را دارند؛ باید گفت آیا در چنین گفتگوهای بی سابقه ای در تاریخ جمهوری اسلامی ایران روا نیست تا رییس جمهوری مورد وثوق‌‌ترین فرد تیم اجرایی و سیاسی خود را در کنار مذاکره کنندگان قرار دهد تا به دقت و جزء به جزء در جریان همه اتفاقات و سخنان رد و بدل شده و تک تک تغییرات و تحولات قرار بگیرد.

آیا دوستان ما از یاد برده‌اند که در دوران ریاست جمهوری آقایان خاتمی، احمدی نژاد و آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز همواره برادر رییس جمهور به عنوان فرد مورد وثوق وی در نزدیکترین و حساس ترین سمت ها در کنار وی قرار داشت؟

مگر نه اینکه برادر رییس دولت اصلاحات؛علی خاتمی، ریاست دفتر وی را بر عهده داشت و برادر محمود احمدی نژاد، داوود احمدی نژاد تا قبل از این که با برادرش به اختلاف بخورد و او را ترک کند؛ بازرس ویژه رییس جمهوری بود؟

آیا اگر بکارگرفتن نزدیکترین فرد به رییس جمهور یعنی برادرش در حساس ترین سمت ها به عنوان چشم و گوش رییس جمهور کار خطایی بود و موجبات ابهام آفرینی را ایجاد می نمود؛ از سوی رهبری تذکری به دو رییس جمهوری قبلی داده نمی‌شد؟ همچنانکه به هنگام انتصاب مشایی به سمت معاون اول از سوی رهبر انقلاب به احمدی نژاد تذکر داده شد!

طبیعی است که حسین فریدون حتی اگر یک دیپلمات کارکشته و خبره با سابقه حضور در سازمان ملل متحد در نیویورک هم نبود؛ باز هم به عنوان برادر و دستیار ویژه رییس جمهور و به عنوان مورد اعتماد ترین فرد کشور برای رییس جمهور حضورش در وین کاملا موجه می نمود و و حساسیت دکتر روحانی در این زمینه نه تنها مذموم نبود، بلکه با عقل سلیم ضروری ارزیابی می گشت تا چه رسد به شرایط امروز که فریدون، فردی است با سوابق دیپلماتیک عالی و دقیقا با حضور در وین مهره ای مفید و کاربلد در یاری ظریف و تیم مذاکره کننده اش در گفتگو ها خواهد بود.

در حقیقت باید گفت دکتر روحانی بسیار خوش اقبال بود که ثقه ترین فرد یعنی برادرش دارای صلاحیت کافی و سوابق عالی دیپلماتیک جهت حضور در کنار تیم مذاکره کننده بوده است تا دهان مخالفانی را که از هر نقطه کوچکی برا ایرادگیری از خدمتگذاری دولت به مردم بهره می گیرند بسته بماند.

منبع : تدبیروامید
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۱
0
0
سید دوست دارم!
نظر شما: