واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۵۵۹۶۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۹

این قرص ها آلزایمر می آورند!

  تدبیر24:  آلزایمر  یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که به تدریج توانایی های ذهنی بیمار تحلیل می رود. بارزترین تظاهر زوال عقل اختلال حافظه است. اختلال حافظه معمولاً به تدریج ایجاد شده و پیشرفت می کند. در ابتدا اختلال حافظه به وقایع و آموخته های اخیر محدود می شود ولی به تدریج خاطرات قدیمی هم آسیب می بینند. در تازه ترین مطالعات پزشکان رابطه ای بین مصرف خودسرانه قرص های آرامبخش و ابتلا به آلزایمر را کشف کردند.

محققان حدود 2 هزار مورد بیماری آلزایمر بالای 66 ساله که در «کِبِک» زندگی می کردند را بررسی کردند؛ به همه آنها «بنزودیازپین» تجویز شده بود.

محققان این افراد را با حدود 7 هزار نفر از افراد سالم هم سن و سال که در هم آنجا زندگی می کردند مقایسه کردند.

 به گفته محققان، تحقیقات نشان داد که ارتباط ظاهری بین مصرف بنزودیازپین ها و بیماری آلزایمر وجود دارد.

قرص هایی که موجب بروز آلزایمر می شوند

در لیست داروهایی که از جمله عاملان ابتلا به آلزایمر معرفی شده اند ، داروهای اعصاب و روان در صدر قرار دارند .لازم است بدانید که بنزودیازپین ها در درمان بی خوابی، آرام بخش، شل کننده عضلانی، درمان اضطراب و صرع و غیره کاربرد دارند و بسته به سرعت اثر و نیمه عمر به انواع گوناگون مانند دیازپام، اگزازپام، فلورازپام، آلپرازولام، کلونازپام، میدازولام، تمازپام، کلردیازپوکساید و غیره تقسیم می شوند.

  ابتلا به آلزایمر ، بنزودیازپین ، عوارض قرص های اعصاب وروان ، عوارض قرص های آرامبخش

 در یکی از مجلات پزشکی نتیجه ی مطالعات جدید در زمینه تاثیر مصرف قرص های آرامبخش در بروز آلزایمر نشان می دهند که مصرف داروهای بدون نسخه با دُز بالا در افراد مسن، دارای خاصیتی با عنوان ” آنتی کولینرژیک» بر روی سیستم اعصاب هستند که به مرور افراد را دچار بیماری آلزایمر می کنند. بطوریکه حتی در زوال عقلی نیز تاثیرگذار هستند.

 داروهای خواب آوری که بدون نسخه به فروش می رسند و درمان های خودسرانه ای که برای رفع حساسیت ها صورت می پذیرد، می توانند فرد را مستعد بیماری آلزایمر کنند. برای نمونه، داروهای خواب آور همچون نیتول و قرص های ضدحساسیت بنادریل و پیریتون متعلق به آن دسته از داروها هستند که محققان همیشه نسبت به مصرف آنها هشدار دادند.

دانشمندان با مطالعه روند سلامتی 3 هزار و 434 مرد و زن 65 ساله و بالاتر به مدت هفت سال، تأثیر داروهای آنتی کولینرژیک را بررسی کردند و دریافتند که از این تعداد 637 نفر به آلزایمر و 160 نفر به انواع دیگر زوال عقل مبتلا شدند.

 جمعیت مورد مطالعه ای که دوز بالاتری از داروهای آنتی کولینرژیک مصرف می کردند؛ 54% میزان این خطر را نسبت به کسانی که اصلاً دارو مصرف نمی کنند افزایش می دهند که در نوع خود آمار بالایی است. در پایان گاردین نوشت: مطالعات حاکی از این است که مصرف روزانه حداقل 10 میلی گرم دوکسپین، 4 میلی گرم دیفن هیدرامین (نیتول و بنادریل) و یا 5 میلی گرم دیتروپان به مدت بیش از سه سال؛ در مبتلا شدن به زوال عقل تأثیر بسیاری دارد.

 گفتنی است؛ مطالعات به این نتیجه رسیده است که این داروها عوارض کلی بر سلامت عمومی بدن دارند، اما همچنان نیاز به مطالعات بیشتر برای به تائید رساندن این نتایج وجود دارد تا مکانیسم های دیگر داروها کشف شود.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: