واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 18
کد خبر: ۵۶۴۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۸

غرب گام به گام با ایران

خرازی در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم، با اشاره به تحولات منطقه و تغییری که به واسطه انتخابات در ایران ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: انتخابات، ایران را ...
تدبیر24: سفیر اسبق ایران در فرانسه و معاون پیشین وزیر امور خارجه، ابعاد مختلف تلاش سیاست‌گذاران ایرانی برای ایجاد تفاهم با 1+5 بر اساس قاعده «برد- برد» را تشریح کرد. محمد صادق خرازی از فعالیت و تماس گروه‌های کارشناسی ایرانی با کشورهای اروپایی عضو گروه 1+5 و همچنین با آمریکا و آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای خبر داد و گفت: هدف از این تماس‌ها، ایجاد درک متقابلی جدید میان ایران و کشورهای 1+5 است.
خرازی در گفت‌وگو با شبکه خبری العالم، با اشاره به تحولات منطقه و تغییری که به واسطه انتخابات در ایران ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: انتخابات، ایران را به کانون اهمیت و توجه در کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی تبدیل و به عنوان قدرتی در عرصه جهانی مطرح کرد.
خرازی با اشاره به سفر قریب‌الوقوع وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به ژنو برای شرکت در مذاکره با گروه 1+5 گفت: وزیر خارجه از اختیارات کامل و کافی برای ایجاد تفاهم منطقی و مبتنی بر قاعده برد – برد برخوردار است. وی، قاعده برد – برد را از نظر ایران، همکاری با آژانس برای تحقق آرمان‌های این نهاد بین‌المللی در تمام جهان دانست و تاکید کرد که این مساله فقط مختص ایران نیست و تمام کشورهای جهان را در بر می‌گیرد.
وی افزود: در مذاکراتی که تیم ایرانی با کشورهای گروه 1+5 خواهد داشت، عنصرهای تعیین‌کننده عبارتند از چانه‌زنی، مذاکرات و فهم مشترک. دکتر ظریف دیپلماتی برجسته است که در قواعد و حقوق بین‌المللی تخصص دارد و از آن گذشته، در طراحی پیشنهاد ایران برای مذاکره با گروه 1+5، نقش محوری داشته است. خرازی با تاکید بر اینکه «به عنوان یک دیپلمات از افشای جزئیات طرح پیشنهادی ایران معذور است»، خاطرنشان کرد: فقط می‌توانم بگویم که طرح ایران می‌تواند نگرانی مورد ادعای غرب را با تضمین‌های عینی برطرف کند. در عین حال ایران، نیازمند تضمینی عینی از سوی غرب است. ایران در طرح خود، بیش از حد معمول به فراهم کردن تضمین عینی برای برطرف کردن نگرانی‌های غرب توجه کرده است.
وی افزود: تضمین‌هایی که ایران ارائه کرده، باید در کنار تضمین‌های غرب در یک ظرف دیده شود، اگر قرار باشد ایران پروتکل الحاقی را اجرا کند، اما غرب در اجرای تعهدات خود، پروسه‌های بین‌المللی و شورای امنیت و دیگر مسائل را پیش بکشد، در این صورت به نتیجه نخواهیم رسید، فقط در صورتی به نتیجه می‌رسیم که در قبال هر گامی که ایران برمی‌دارد، شاهد برداشته شدن گامی از سوی غرب باشیم.
وی گفت: مذاکرات فرسایشی در گذشته به ما نشان داد که غرب به دنبال وقت‌کشی و ادامه تحریم‌ها است. در حالی که آنها ایران را به وقت‌کشی متهم می‌کنند، اما طبق فتوای رهبر معظم انقلاب هرگونه استفاده از بمب اتم و حتی در اختیار داشتن آن حرام است؛ بنابراین در استراتژی دفاعی ایران بمب اتم جایگاهی ندارد. این فتوا می‌تواند کلید حل عینی مساله هسته‌ای ایران باشد. به نظر من اگر در برابر هر گام مثبت ایران، از آمریکا یک اقدام مثبت نبینیم، باید در آن تجدید نظر کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
کاظم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۴
0
0
ایران درمقابل پادمان متعهداست نه پروتکل الحاقی که حتی خودغربیهاهم امضا نکرده اند.آیاقراراست به بهانه این پروتکل وبازدیدهای سرزده باجاسوسی ازاسرار کشور آگاه ودرروزموعودازآن بهره برداری کنند.پس از اینهمه پیشرفت وشهیدهسته ای قراراست بسال 83 بازگردیم؟
نظر شما: