واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۵۹۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۰

هوش مصنوعی زندگی را دگرگون می کند



تدبیر24 :لحظه ای به گوشی‌ های هوشمند خود بیندیشید. هنگامی که متولد شدید، ایده‌ چنین رایانه‌ کوچک و هوشمندی یک رویای علمی تخیلی بود. اما اکنون می‌ توانید کاربرد آن‌ ها را در هر جایی از زندگی ببینید. پس با این حساب زندگی بدون آن‌ ها غیر ممکن به نظر می‌ رسد.

در حال ورود به دوره‌ جدیدی از فناوری هستیم که زندگی فرزندان مان را با تغییر زیادی همراه خواهد ساخت. اکنون عصر هوش مصنوعی فرا رسیده است.
به گزارش کلیک، گروهی از پژوهشگران و مدیران صنعتی، روز شنبه در کنفرانس فناوری MIT حضور یافتند و اعلام کردند که بذرهای انقلاب روباتیک کشت شده و رو به رشد هستند.
راب های، مدیر فناوری IBM Watson که یک سازمان فعال در زمینه‌ سیستم‌های رایانه ای است، در این کنفرانس بیان کرد که تازه در آغاز راه هستیم و شاهد پیشرفت‌ های بیشتر از این خواهیم بود.
با توجه به وضعیت کنونی AI، گفته‌ های این متخصص بسیار جالب است. ما روباتی متبسم را ابداع نمودیم که می‌ تواند افراد را آرام کند؛ یک دست سوم روباتیک ساختیم که می‌ تواند در عمل به دست انسان متصل شود و عمل کند و نرم افزاری که می‌ تواند بدون وجود راننده ، اتومبیل را هدایت کند. یکی از مهم‌ترین اهداف توسعه دهندگان فناوری، خلق برنامه‌ها و روبات‌ هایی است که قادر به درک کامل ظرافت‌ های گفتاری و حرکتی انسان ‌باشد.
زمانی که این اتفاق روی دهد، دستگاه‌ ها و ماشین‌ ها قادر خواهند بود که حجم زیادی از داده‌ ها از قبیل کتاب‌ ها، بررسی‌ های پزشکی، به روز رسانی رسانه‌ های اجتماعی و حالات چهره را بوسیله روبات‌ ها پردازش نمایند و امیدواری به پیشرفت بیشتر هم وجود دارد.
برای مثال، پروژه ای که توسط IBM Watson system در حال اجرا است، به رایانه این امکان را می‌ دهد تا توصیه‌ های درمانی را به پزشک‌ ها ارائه دهد. این توصیه‌ ها بر اساس داده‌ های به دست آمده از بررسی‌ های پزشکی است که با مشاهدات پزشکان در زمینه‌ یک بیماری خاص ادغام می‌شود.
شاید ترغیب کننده ترین امر برای هر فردی که همواره سعی در یادگیری عملکردی ابزارهای نو دارد، این باشد که برنامه‌های AI نیز می‌ توانند در آینده موجب خلق رایانه‌ هایی شوند که شکلی بسیار طبیعی تر داشته باشند. لحظه ای بیندیشید؛ گجت های کنونی نیازمند مجموعه‌ایی از عملکردها از قبیل دابل کلیک با یک ماوس یا دانلود یک اپلیکیشن می‌ باشند تا هدفی خاص را تحقق بخشند. اگر هدف تان به گونه ای باشد که ابزار موجود قادر به درک آن باشد، اتفاقی روی نخواهد داد. در زمینه‌ کوچک بودن گام‌ های لازم برای کپی و پیست کردن متن ها در ایمیل خود بینیدیشید.
های افزود: می‌بایست خود را به عنوان انسان‌ هایی تلقی کنیم که با رایانه‌ها تفاوت دارند و این تفاوت‌ ها نشان می‌ دهد که می‌توان در آینده شاهد بود که دستگاه‌ ها قادر به درک پیچیدگی‌ های ارتباط انسانی هستند.
بسیار جالب است و شمار فراوانی از سخنگویان حاضر در کنفرانس MIT Tech این امر را خاطرنشان کردند. آن‌ها بیان داشته‌اند که فناوری پیشرفته موجب غنای زندگی انسان خواهد شد.

    آینده‌ی تاریک

استفان هاوکینگ باور دارد که هوش مصنوعی می‌ تواند نژاد بشر را مجازات کند و او تنها نیست. این نگرانی‌ ها پدیده ای نو تلقی نمی‌شوند، بلکه با رشد روز افزون فناوری بیشتر می شود.
بیل گیتس نیز روز دوشنبه بر این امر صحه گذاشت. او بیان داشت که پیامد های شگرفی در نتیجه‌ این فناوری مشاهده خواهد شد. ماشین‌ ها و دستگاه ها می‌ توانند به سهولت کارهای فراوانی را انجام دهند و با هوشمندتر شدن هوش مصنوعی از فردی که خالق آن بوده است، چه اتفاقی روی خواهد داد؟
روبات‌ ها به گونه ای طراحی می‌ شوند که قادر به انجام فرمان‌ های اصلی و بنیادین باشند. اما گیتس خاطر نشان کرد که فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است. این دیدگاه توسط ری کرزویل که یک آینده نگر شناخته شده است، بیان گردید. او نیز روز یکشنبه در کنفرانس MIT سخنرانی داشت.
کرزول در طول این کنفرانس بیان داشت: فناوری با رشد قابل ملاحظه ای همراه بوده است. حال پژوهشگران از این امر آگاه‌اند و یکی از متخصصین از نگرانی‌ های آتی با عنوان زندگی MIT در سال ۲۰۲۵ یاد کرد.
ایلاح نوربخش، استاد روباتیک در دانشگاه ارنگی ملون بیان داشت: زمانش کی فرا خواهد رسید که روبات‌ها بیشتر کارهای انسان را انجام دهند و در آن زمان چه عاملی وجود خواهد داشت که به زندگی ما هدف و معنا بدهد؟ ما نیازمند به تغییر تدریجی در ارتباط اجتماعی هستیم؛ می‌بایست هدفمندی را در افراد خلق نماییم، یعنی حس غرور و موجودیت. می‌ بایست این امر را در سطح جهانی حل کنیم. همواره گفتن یک امر، ساده تر از انجام آن است. اما این امر غیر ممکن نیست. تنها نیاز به سازمان‌ هایی مسئول و جامعه ای آگاه دارد؛ اما مواردی نیز می‌بایست قبل از آن که دیر شود، تعیین گردند. پتانسیل و توانایی زیادی برای انجام این عمل وجود دارد. تنها می‌ بایست مردم را از مطمئن بودن این پدیده‌ها آگاه سازیم. اکنون بیندیشید که برای اپل چه اتفاقی روی داده است؛ شرکت دریافت که محرمانگی کاربر نقض شده است و اطلاعات به عموم ارائه گردیده است و این امر تا دادگاه کشیده شد. نتایج هر چه که باشند، با پیشایندها (گذشته) در ارتباط هستند.
کرزویل در MIT بیان داشت: فناوری همواره شبیه به شمشیری دولبه بوده است. سودهای فراوانی برایمان به همراه داشته است، اما گاهی خانه مان را نیز بر باد داده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: