واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۵۹۵۹۶
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۰

چاقی و حواس پرتی

محققان نشان داده‌اند بالا بودن شاخص توده بدنی سبب تضعیف یا حتی از دست دادن حافظه می‌شود.


تدبیر24: باشگاه خبرنگاران جوان در این باره نوشت: «BMI یا همان شاخص توده بدنی مقیاس خوبی برای اندازه‌گیری سلامتی افراد است که می‌تواند بهتر از وزن نشان‌دهنده چاقی، لاغری و اضافه وزن شما باشد. بالا بودن BMI بدن می‌توان افراد را در خطر بسیاری از بیماری‌ها از جمله چاقی، فشار خون، دیابت، افسردگی، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان قرار دهد.

BMI بالا می‌توان حافظه بلند و کوتاه مدت شما را تحت‌الشعاع قرار دهد و سبب شود نتوانید وقایع گذشته را به یاد آورید یا به بیان دیگر حواس پرت شوید. تحقیقی که در مجله روانشناسی شناختی انجام شد، نشان داد که بالا بودن شاخص توده بدنی می‌تواند به عملکرد شناختی مغز آسیب برساند.

این مطالعه نشان داد که جوانان و افراد میان سال که اضافه وزن دارند، نسبت به سایر افراد که BMI نرمالی دارند، حافظه ضعیف‌تری دارند. این تحقیق نشان داده است که افرادی که اضافه وزن دارند، به طور کلی در به یاد آوردن و توجه به جزئیات رویدادهای گذشته عملکردی ضعیف دارند. این اختلال در به یاد آوردن شامل به خاطر آوردن وعده‌های غذایی نیز می‌شود.

BMI بین 18.5 تا 14.9 نرمال است و بیش از این بالا و خطرناک در نظر گرفته می‌شود. میزان شاخص توده بدنی علاوه بر تعیین سلامت بدن می‌تواند سلامت مغز را نیز تعیین کند.»
برچسب ها: تدبیر24 چاقی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: