واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۷۴۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰

امروز شکل دادن به جامعه بر اساس سیره امام علی (ع) در اولویت است

سید ابراهیم رئیسی دوشنبه شب با حضور در مسجد حوری در بلوار قیام تهران با بیان اینکه در این جلسه و در این موقعیت، بحثی جز بحث در مورد شخصیت امیر المومنین (ع) ندارد، گفت: امروزه شناخت، پیروی و شکل دادن به جامعه بر اساس شیوه امام علی (ع) در اولویت است. البته این تصور ایجاد نشود که بشریت می‌تواند جایگاه او را بشناسد یا تقلید کند اما می‌تواند به دنبال ایشان در مسیر درست حرکت کند.
تدبیر24 »این کاندیدای احتمالی دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در این جلسه قصد هیچ بحثی جز بحث در مورد شخصیت حضرت علی (ع) را ندارد، گفت: می‌توان و باید به شخصیت حضرت علی (ع) معرفت پیدا کرد که البته خداوند نیز این ابزار معرفت را در سرشت همه انسان‌ها قرار داده است که اگر اینگونه شود جلوه زیبای حضرت علی (ع) ملاک عمل قرار گیرد، مصونیت سازی در برابر همه آسیب های اجتماعی و فردی و هر آن‌چه که برای انسان تهدید به حساب بیاید، ایجاد می‌شود، ما به دنبال بهره‌گیری از شخصیت علی (ع) هستیم تا جامعه را از بسیاری از آسیب‌هایی که انسان‌ها را تهدید می کند مصون نگه داریم.

رئیسی تصریح کرد: انسان‌ها باید پیرو آن امامی باشند که به مالک گفت که مالک مردم یا با تو برادر و هم کیش اند یا با تو از یک سرشت هستند. ما پیرو آن امامی هستیم که در مبارزه با فساد با اقتدار عمل می کرد و در عین حال برای یتیمان نیز پدری مهربان بود. از خدا می خواهم خداوند به ما توفیق پیروی و بندگی را عطا کند تا بتوانیم به ولی او تاسی کنیم.

رئیسی گفت: حضرت امام (ره) این نظام را بر اساس اسلام و سیره امیرالمومنین علی (ع) بنا کرد که در این جا توجه به سیره و آموخته‌های حضرت علی (ع) باید مورد توجه همه ما باشد.

این کاندیدای ریاست جمهوری  با تقسیم بندی معرفت احساسی و تعقلی از یکدیگر در شناخت حضرت علی (ع) گفت: بسیاری از افراد غیرمسلمان که در مورد حضرت علی (ع) کتاب نوشتند. با این که مسلمان نبودند اما به عنوان پژوهشگر و محقق حضرت علی (ع) در مردمداری، توجه به دیگران و در هر عرصه‌ای از عرصه‌های اسلامی الگو یافتند اما در معرفت دیگر که معرفت تعقلی است جلوه محبت شدن انسان با تمام وجودش مدنظر است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: