واقعيت انتخابات تهران

واقعيت انتخابات تهران

عباس عبدی: دور دوم انتخابات مجلس در برخي شهرها به‌ويژه تهران نتايج عجيبي داشت.
روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

روز جهاني خانواده در زمانه زوال‌گرايی

مریم باقی : در اسناد حقوقي خانواده از حقوق ويژه برخوردار است و حتي خود تشكيل خانواده به عنوان يك حق جهاني شمرده مي‌شود
جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 17
کد خبر: ۷۴۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰

اعدام رهبر گروه غیر قانونی حرکت جهاد اسلامی بنگلادش

'مفتی عبدالحنان 'رهبر گروه غیر قانونی و افراط گرای 'حرکت جهاد اسلامی بنگلادش' به همراه دو تن از همدستانش صبح روز پنجشنبه به جرم دست داشتن در حمله سال 2004 میلادی به یک مقام انگلیسی اعدام شدند.
تدبیر24 »دادگاه عالی بنگلادش در سامبر سال گذشته (17 آذر) عبدالحنان و دوتن از همدستانش را به علت حمله با نارنجک به کمیسیونر عالی انگلیس با اصالت بنگلادشی به نام 'انورچودری' و کاروان همراهش به هنگام بازدید از یک بنای مشهور اسلامی در شمال شرق شهر 'سیلهت'در سال 2004 به اعدام محکوم کرد.
در این حمله 'چودری ' آسیبی ندید، اما سه افسر پلیس کشته و 70 نفر مجروح شدند.
مقامات امنیتی 'عبدالحنان ' را به دست داشتن در 13 حمله تروریستی در بنگلادش متهم کرده اند.
'اسد الزمان خان' وزیر کشور بنگلادش در گفت وگو با خبرنگاران افزود:حکم اعدام 'مفتی عبدالحنان ' و دو تن از همدستانش به جرم قتل سه نفر و مجروح کردن یک مقام انگلیسی صبح روز پنجشنبه اجرا شد.
وی افزود: حکم اعدام 'حنان' و یکی از همدستانش در زندان 'کاشیمپور' واقع در قاضی پور و فرد دیگر در زندان شهر 'سیلهت 'اجرا شد.
یک مقام پلیس بنگلادش گفت: تمهیدات امنیتی پیش از اعدام این رهبر اسلامی بنگلادش در داخل و اطراف زندان کاشیمپور افزایش یافته است.
حکم اعدام این افراد پس از رد درخواست بخشش آنها از سوی رئیس جمهور بنگلادش اجرا شد.
'عبدالحنان 'در اواخر دهه 1990 میلادی رهبری گروه حرکت جهاد اسلامی را بر عهده گرفت. این گروه در سال 1992 میلادی تاسیس شد و عمده اعضای آن را بنگلادشی هایی که برای جنگ با نیروهای شوروی به افغانستان رفته و دوباره بازگشته بودند، تشکیل می دادند.
دولت بنگلادش تاکنون چند تن از رهبران گروه‌های افراط‌گرای این کشور از جمله 'موتیر رحمان نظامی' رهبر حزب 'جماعت اسلامی' را اعدام کرده است.
پیش از 'نظامی'، سه رهبر دیگر گروه جماعت اسلامی و یک رهبر حزب ملی گرای بنگلادش به جرم ارتکاب جنایت جنگی در طول جنگ های استقلال بنگلادش با پاکستان در سال 1971 اعدام شدند.
براساس آمار رسمی حدود سه میلیون نفر در جریان جنگ استقلال بنگلادش از پاکستان کشته و بیش از 10 میلیون نفر مجبور به مهاجرت شدند.
از زمان آغاز به کار دولت 'شیخ حسینه' نخست وزیر بنگلادش در سال 2010، دادگاه جنایات جنگی بنگلادش 12 نفر از رهبران احزاب مخالف این کشور را به جرم ارتکاب جنایات جنگی محکوم کرده است.
گروههای طرفدار حقوق بشر در بنگلادش با انتقاد از برگزاری این دادگاهها اعلام کرده اند که این دادگاهها از استاندارد های بین المللی لازم برخوردار نیست.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: